Ja piję dużo wody z cytryną - trochę pomagaDziewczyny u mnie 6+5 megaaaaa dużo białego śluzu i mega mdłości, już nie wiem co mam ze sobą zrobićImbir już nie pomaga, jak sobie radzicie z mdłościami ?
reklama
Alanyaaa
Fanka BB :)
Z innej beczki, zakupiłam sokowirówkę! Będę robić soki,głównie z warzyw. Myślę że to będzie super sposób na moje śniadania, bo do 11 nie jestem w stanie nic przełknąć, a na nogach jestem od 6.30... i przy okazji witaminki. Dla chłopczyka lub dziewczynki 

wesola_mamusia
Skandal,to jest to, że żyjemy w takim zanieczyszczonym środowisku, że guzki w tarczycy można sprzedawać na bazarach w całym kraju. Powinni mam płacić za pobyt nad morzem.Aaaaa
Aaaa rozumiem. Skandal, powinno być dla wszystkich![]()
jak zjadlam to juzmi sie wymiotowac nie chcialo ale mdlosci trzymalySpróbuję zatem rano coś zjeść, puścić pawia i przyobserwuje czy będzie lepiej... Bo mnie trzyma cały dzień , od samego rana i dokąd pójdę spać. Z małymi przerwami (wtedy jem)![]()
wstawalam rano i bez jedzenia chodzilam jakies 15-20 min i z marszu lecialam do lazienki a potem juz caly dzien nic mi nie bylo
Kasia_Der
tak, tez mam podobnie - mdłości przez cały dzień, momentami trochę lepiej. Od kiedy zaczęłam pilnować, żeby wymuszać jedzenie częściej (np. dosłownie 2cm3 chleba tuz przed snem i po wstaniu), jest nieco lepiej. A z kolei przez ostatnie dwa dni było mi dobrze i po raz pierwszy od 2 tyg. zjadłam normalny obiad - to już zdążyłam się zmartwić czy aby wszystko w porządkuSpróbuję zatem rano coś zjeść, puścić pawia i przyobserwuje czy będzie lepiej... Bo mnie trzyma cały dzień , od samego rana i dokąd pójdę spać. Z małymi przerwami (wtedy jem)![]()

J
julianap
Gość
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Miałam 25 i poszłam z NFZ bo powiedziałam że mam ciężkie schorzenia genetyczne w rodzinieZeby dostac skierowanie na NFZ trzeba chyba byc po 35 roku? Bez tego chyba nie ma szans?Mam 31 lat
![]()

Cukierkowa20pare
No Kochana gratulujeHej,
Wróciłam z wizyty
U mojego maluszka wszystko dobrze ❤❤❤ Rośnie pięknieZ OM mam dzisiaj 8+3, natomiast z usg wyszło 8+2.

Marzenaaa12
Ale cudny widokHej,
Wróciłam z wizyty
U mojego maluszka wszystko dobrze ❤❤❤ Rośnie pięknieZ OM mam dzisiaj 8+3, natomiast z usg wyszło 8+2.

reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Cuuudowny maluch ❤❤❤ zdjęć fantastyczneHej,
Wróciłam z wizyty