Też tego nie rozumiemO rany, jak można się nie zorientować przez 8 miesięcy?![]()
reklama
Oglądałam kiedyś program "Ciąża z zaskoczenia", ale zawsze sądziłam, że to ściema i to reżyserowane, a tu proszę...Też tego nie rozumiem![]()
SzkodaJedynie sam pęcherzyk i jego umiejscowienie, ale nie dowiesz się na tym etapie, czy to puste jajo.
Pęcherzyk żółtkowy pojawia się dopiero 5+2 - 5+5, a zarodek 1-2 dni późniejSzkodaMyślałam, że echo zarodka da się już uwidocznić... W sumie info, gdzie jest umiejscowiony pęcherzyk też istotne...
Dzięki za tak dokładne infoPęcherzyk żółtkowy pojawia się dopiero 5+2 - 5+5, a zarodek 1-2 dni później![]()
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Mama mojej koleżanki dowiedziała się na porodówceTeż tego nie rozumiem![]()
stillgrey213
Dziewczyny, mam wyniki. Wygląda chyba, że jest w miarę ok? Zaczęłam 6 tydzień (5+0)
Nie licz nigdy zaczetych tygodni bo to mylace. 5+0 to 5 tydzien. Zawsze podawaj skonczone tygodnie.
Alanyaaa
Po kolejnym ciężkim dniu mam przemyślenie.
Uwaga ... Pierdziele ta robotę!
Mówię w pracy jak jest, ja się nie będę stresowac wizja publicznego pawia w pracy
Musi być wszystko dobrze, serduszko bije, objawów mi przybywa a to ponoć dobry znak, nie będę się zmuszać do zadowalania wszystkich wokół skoro mój stan na to nie pozwala. Postanowione, mam nadzieję że do środy mi nie przejdzie odwaga
(w środę mój szef wraca z urlopu)
Uwaga ... Pierdziele ta robotę!
reklama
Alexz89
O matko...mam tak samo. Wszystkie te żele i płyny pachną tak intensywnie...najgorzej kiedy mam skorzystać z toalety - kostki do toalety i odświeżacz jest tak intensywny, że głowę muszę trzymać nad umywalką bo boje się, że zaraz pawia puszczę...Mialam tak w 1 ciąży;D teraz pastę do zębów kocham wręcz mi smakuje haha. Ale inne środki typu proszek do prania żele pod prysznic to wszystko strasznie pachnie:/