reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moja córka spała na materacu ok 3 lat, teraz znowu wyciągnęła i śpi 😁
no właśnie przerabiam pokój dla małego łóżeczko stacjonarne ląduje u nas bo dostawka już do kitu jest
a w jego pokoju chce położyć materac dookoła wyłożyć matą naklejki na tej ścianie i poduchy gdzie materac i lustra(folia) takie a'la domki a obok kącik zabawowy
a po drugiej stronie zostanie komoda z przewijakiem i kącik do karmienia
i zastanawiam się czy taki materac przejdzie?
chciałabym żeby sam w dzień się budził i się turlał albo raczkował i pobawił trochę 🤔

A Ty nie jesteś wegetarianką, w dodatku na diecie? Coś tak mi się kojarzy i kiedyś chyba pisałaś, że lubisz brokuła 😱
Tak to ja, ale nie przepadam za warzywami 🙈🙈 jem ogólnie warzywa na patelni, bo lepsze mrożone niż żadne, ale zazwyczaj je tylko przełykam, nie delektuje się ich smakiem 🤣 z brokuła to lubię tylko kotlety.

no właśnie przerabiam pokój dla małego łóżeczko stacjonarne ląduje u nas bo dostawka już do kitu jest
a w jego pokoju chce położyć materac dookoła wyłożyć matą naklejki na tej ścianie i poduchy gdzie materac i lustra(folia) takie a'la domki a obok kącik zabawowy
a po drugiej stronie zostanie komoda z przewijakiem i kącik do karmienia
i zastanawiam się czy taki materac przejdzie?
chciałabym żeby sam w dzień się budził i się turlał albo raczkował i pobawił trochę 🤔
Trochę w stylu Montessori?:) Ja byłam zadowolona. My kupiliśmy materac bo córka spała z nami, usypiała przy piersi i po prostu bałam się ją zostawiać na łóżku bez nadzoru. Od małego nie dała się odłożyć, więc na materacu usypiała a ja sobie szłam😂 Ogólnie też mi się sprawdziło jak wcześnie wstała to mogłam sobie dospać jeszcze, a ona już się bawiła. :)

reklama
Trochę w stylu Montessori?:) Ja byłam zadowolona. My kupiliśmy materac bo córka spała z nami, usypiała przy piersi i po prostu bałam się ją zostawiać na łóżku bez nadzoru. Od małego nie dała się odłożyć, więc na materacu usypiała a ja sobie szłam😂 Ogólnie też mi się sprawdziło jak wcześnie wstała to mogłam sobie dospać jeszcze, a ona już się bawiła. :)
i co teraz Zosią Samosia czy raczej nie?
ogólnie nie zgłębiałam tego aż tak czy Montessori spodobało mi się, że od małego dziecka uczy się samodzielności no i właśnie nawet jak z nim usnę to jak wstanie to ja dalej mogę kimać chyba, że akurat klockiem w łeb dostanę 😂
na przewijaku też mi się zaczyna nie mieścić więc też super opcja bo na tym materacu go będę mogą przewijać
a lustra to mi się spodobały bo gwiazdek szukałam na sufit😂

Do góry