reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hahaha to ja zawsze chciałam dwójkę, ale jestem tak w młodej zakochana, że mogłabym mieć więcej 😅 już sobie nawet wymyśliłam w którym miesiącu bym chciała urodzić(tylko nie wiem w którym roku😂) pozostaje namowic mojego 😂 i oczywiście liczyć że się uda przy pierwszej owulacji 😅
Ja uważam, że styczeń najlepiej, mam nadzieję, że wszystkie będę miała styczniowe 🤣🤣

reklama
Współczuję ci. Ja miałam kiedyś złamany nadgarstek, to też lata musiałam chodzić w specjalnej opasce, bo mnie bolało, takie okropne są te urazy w nadgarstkach. Tak samo jak kolana.
No bo to utrudnia codzienne funkcjonowanie, moja siostra ma problem z kolanem i wstać nie może. Mi się też coś kiedyś w kolanie tak przekręciło, że nie mogłam wstać i karetka po mnie przyjechała 😯 Kazali nosić ortezę, robić okłady, smarować czymś i dopóki nie eksploatuje kolan jakoś nadto to na szczęście się nic nie dzieje, już nawet nie pamiętam które było kolano było, ale czasem wciąż mam stracha, że jak ukucnę to już tak zostanę 😁

Mi raz coś tylko przeskoczyło w nadgarstku. Nie mam żadnego promieniujacego bólu. Tylko jak wygne nie tak rękę to mnie boli... Niby da się życ, ale czasami jest to uciążliwe, dlatego zapytam o to fizjo. Waga dziecka z dnia na dzień większa, to raczej samo nie przejdzie 😅 ważyłam ją teraz we wtorek to już 6700 😃
To bardziej chodzi o to, że z czasem dziecko mniej się nosi 😆 podobno nasilenie może znów być jak zaczyna chodzić, bo wtedy często się też je na rece bierze, ale u mnie jak nie dziecko to inne rzeczy dźwigam, do tego cwiczę sobie z 2kg hantlami 🙈 Jak masz takie początki to działaj od razu, żeby nie było gorzej!! Pewnie ćwiczenia wzmacniające i jakaś opaska/orteza do podnoszenia załatwią sprawę! Jak fizjo mi to masuje to ból straszny i nawet widać przez skórę potem te stawy, czy mięśnie co tam maltretowała 😱
E to Twoja drobinka, mój 6800g ważył miesiąc temu na szczepieniu 😆🙈

reklama
Do góry