reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Hahahaha, ale się uśmiałam 😂😂🤣🤣🤣 no właśnie czytam i takie what the fucka, o co chodzi? 😂 No moja też ma luźne kupy, więc no hmm, nie bardzo 😂😂

Chhba, że @Vanes napisała to w żartobliwy sposób, bo napisałam, że trzeba zmyć kupę potem umyć ją mydłem i wysuszyć 😅 nie wiem. Ale nawet jakby robiła klocki to zamknę pampersa i wyrzucę 😅
mój robi bo podaje już stały pokarm i wyrzucam do wc😜

reklama
no właśnie w poradni neantologicznej powiedzieli nam że najgorzej to późny wcześniak bo wszyscy to się znają na skrajnych wcześniakach bo zazwyczaj trzeba je ratować a takie to do niedawna były traktowane tak pomacoszemu☹️
Aaa, to nawet kurde nie wiedziałam. Szok, że takie wczesne wczesniaki wiedza jak ratować, a nie do końca te późne wczesniaki...

Serio? Mam się bawić i kupę luźna z pampersa wycierać papierem i wyrzucać do WC? Pierwsze słyszę 😅 my mamy jeden kosz pod kranem i jak mała narobi to zamykam szczelnie pampersa i wyrzucam 😁 a kosz i tak codziennie wyrzucany jest bo się zdąży napełnić 😅
nie no nie musisz 😜 też wyrzucałam żeby nie było ale też jak robi bardziej zbite to wyrzucam do wc chociaz tyle zrobie dla środowiska 🙄

No to to zrozumiałe jeszcze, że te klocki to można do wc, bo mogą śmierdzieć w koszu, ale luźne szkoda bawienia się 😝
Ty się z tego śmiejesz😂😂😂 poczytaj nam w Chinach w ogóle prawie nie używają jednorazowek a tam jest prawie 1,5 mld ludzi😂😂😂 nie no z niektorych rzeczy też się uśmiałam takich jak robienie kupy gdzie popadnie przez dzieci przez spodenki z dziurą 😂😂😂

A dlaczego bez glutenu? Niby nie powinno opóźniają się wprowadzania glutenu do diety?
Macie jakieś podejrzenie alergii? Dopytuje bo za tydzień też wybieramy się do pani alergolog😉
Byłam u alergolog bo małego bardzo wysypało na buzi, brzuszku, w zgięciach nóg i rąk. Stwierdziła, że to może być to i kazała na początek podać tą kaszkę. Ta wysypka była jednorazowa więcej się nie powtórzyła. Ja podejrzewam, że to po czymś innym było, no ale posłuchałam lekarz😉 tyle dobrego, że syn polubił tą kaszkę 😊

reklama
Ty się z tego śmiejesz😂😂😂 poczytaj nam w Chinach w ogóle prawie nie używają jednorazowek a tam jest prawie 1,5 mld ludzi😂😂😂 nie no z niektorych rzeczy też się uśmiałam takich jak robienie kupy gdzie popadnie przez dzieci przez spodenki z dziurą 😂😂😂
Problem ekologii nie jest dla mnie śmieszny ale ten pośredni pomysł z kupą to już tak😜

Do góry