reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja pisze jak miałam przy naturalnych staraniach zreszta przy invitro tez ( a miałam zawsze 2-2,4 i mówili ze ok) Wójek Google zreszta tez mówi ze norma nie powinna przekraczać 2,5 przy staraniach . Tez do endo chodzę i przy tsh 2 bez ciąży mówił ze wporzadku 😉 i o żadnym leczeniu czy zbijaniu nie było mowy 😉także nie trzymałabym się tej jedynki tak uporczywie 😉 chyba ze ktoś ma z tarczyca duze problemy to już w to nie wnikam 😊 i nie podwarza zdania lekarza 😉
Masz prawo mieć swoje zdanie. Ja napisałam tylko swoje i to co wiem🤗TSH 2,5 nie jest złe ale też nie najlepsze do ciąży. Tak jak wspomniałam do ciąży jest idealnie 1.0.

reklama
A z tym tsh to dajcie spokój [emoji134]ja też miałam w normie a i tak kazali brać eutyrox bo z racji tego że jeszcze nie rodziłam i w ciąży nie byłam i napisali subkliniczna niedoczynność
Ja pisze jak miałam przy naturalnych staraniach zreszta przy invitro tez ( a miałam zawsze 2-2,4 i mówili ze ok) Wójek Google zreszta tez mówi ze norma nie powinna przekraczać 2,5 przy staraniach . Tez do endo chodzę i przy tsh 2 bez ciąży mówił ze wporzadku [emoji6] i o żadnym leczeniu czy zbijaniu nie było mowy [emoji6]także nie trzymałabym się tej jedynki tak uporczywie [emoji6] chyba ze ktoś ma z tarczyca duze problemy to już w to nie wnikam [emoji4] i nie podwarza zdania lekarza [emoji6]

Hej dziewczyny! Wybaczcie proszę, że nie odzywałam się tak długo ale miałam urlop i odpoczywalam psychicznie 🤪. Oj a bylam juz na skraju psychicznego zalamania i glupawki 🤪🤪 Chcialam sie od wszystkiego odciac, przestac myslec o problemach, o in vitro, o czymkolwiek. Nie wchodziłam na forum, żeby nie przypominac sobie o tym... teraz po odpoczynku wracam silniejsza 💪💪 dziekuje Wam za kciuki za histeroskopie ale nie wiem jak to sie stalo, ze nie zauwazylam, ze jestem w kalendarzu ale zabiegu teraz nie bylo. W zwiazku z tym, ze lekarza nie bylo, mialam urlop stwierdziłam, ze cche odpoczac, nie chce sie stresować czy zdaze z wakacji na zabieg, czy nie "przywioze" z wakacji covida na zabieg.
Mam umowiona wizyte u lekarza na 16.08 a histeroskopie na 25.08. @Evela.6 wpiszesz mnie prosze?
Widzialam ilosc stron co natworzylyscie 😁 nie sądzę, ze mi sie uda wszystko przeczytać wiec gratuluje tym dziewczynom co sie udalo 🥰, trzymam kciuki za te co mialy transfer i czekaja na wynik ✊, i bardzo sciskam te ktorym tym razem sie nie udalo 😘
Witajcie z powrotem! 😁😁

Miłego wieczoru 😊
Nie mam zamiaru nic podsyłać. Nie szukam informacji w internecie tylko czerpie informacje od lekarza. Napisałam tylko to co wiem i co mówi mi lekarz od wielu lat. Norma jest normą ale w zależności od wieku jest inna dla osoby która ma 20 lat inna dla osoby która ma 30 lat a jeszcze inna dla 40 i 50 itd. Ja osobiście bardzo czuję się źle przy poziomie 3.0 i lekarz mówił mi że ta wartość jest odpowiednia dla Pań w wieku 50 plus. Natomiast kobietom w ciąży zaleca się 1.0 i jak czytam nie tylko ja tak twierdzę. Dziewczyny powyżej również o tym pisały. Również życzę miłego wieczoru 🙂

reklama
Do góry