Hej:-)
Ja się dzisiaj w końcu zmobilizowałam i pomyłam okna, wyprałam firany, najwyższy czas już był;-):-)
I jestem mega szczęśliwa, bo udało nam się wynająć pomieszczenie, które stoi obok naszej działki, będziemy mieli więc na ratę kredytu i nawet jeszcze zostanie na waciki
Już teraz to się tak nie boję tej hipoteki, możemy budować
:-)
Ja się dzisiaj w końcu zmobilizowałam i pomyłam okna, wyprałam firany, najwyższy czas już był;-):-)
I jestem mega szczęśliwa, bo udało nam się wynająć pomieszczenie, które stoi obok naszej działki, będziemy mieli więc na ratę kredytu i nawet jeszcze zostanie na waciki

Już teraz to się tak nie boję tej hipoteki, możemy budować
:-)

. Miałam się za to zabrać dzisiaj ale kiepsko coś się czuje...trzeci dzień na tabsach odchudzających (tych niedobrych niestety
) już robi swoje
Ale przynajmniej od razu efekt widać -2 kg
ja mam obsesje na punkcie mojego wygladu, z tego powodu mam ciagle doła:-( normalnie plakac mi sie ciagle chce:-( od 6 dni robie 6 weidera,staram sie niejesc po 18 i slodyczy, nawet niepodjadam miedzy posilkami ale mysle ze i tak to mi niepomoze:-( dzis zaczełam tez kykac chrom zeby niejesc i niemiec ochoty na slodycze

a swoją drogą to nawet nie wiem co to jest ta 6 weidera
I Agata nie nastawiaj się tak negatywnie, skoro coś robisz to na pewno będą tego efekty