Coś mi się wydaje ze będzie kolejna mamusiaNiejutro idę na amh to może i betę zrobię jak nic się nie zadzieje do rana

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś mi się wydaje ze będzie kolejna mamusiaNiejutro idę na amh to może i betę zrobię jak nic się nie zadzieje do rana
Daj znać koniecznie jak tam betaNiejutro idę na amh to może i betę zrobię jak nic się nie zadzieje do rana
Ja przed pierwsza inseminacja miałam hycosy. Badanie trwa krótko i nie jest straszneHeji ja dołączę przebrnęłam od wczoraj 126 stron i dało mi to nadzieje
w 2019 była u nas niespodzianka ale okazało się puste jajo i dzień przed łyżeczkowaniem poroniłam sama . Teraz prawie 2 lata starań. Gameta Gdynia. We wtorek jadę do Kartuz za hsg chyba to hycosy i się strasznie boje po tym badaniu mam dzwonić i się umawiać na inseminacje pewnie jakoś na 23.08 wypadnie nasza pierwsza iui. Mam ogromne nadzieje ze się już uda bo powoli się zaamuje. Dodam ze mąż ma ,,nie takie zle” jak mówią wyniki nasienia morfologia 3% ilość jakość ok
Zrobiona! CzekamyDaj znać koniecznie jak tam beta![]()
Mam nadzieję że to bo stresuje się jak swoją własnąZrobiona! Czekamyciekawe czy dzisiaj się pojawi wynik
Jeeeee gratuluje! Mamy nowa mamusieDziewczyny beta 139,3nie wierze serio, jestem w takim szoku.. teraz to dopiero się zaczną nerwy
Wiecie jak jest. Normalnie cieszyłabym się jak głupia, ale wszystkie wiemy co jeszcze może się wydarzyć, wiec ta radość jest bardzo bardzo stłumiona. Ale nastawienie jest takie, ze do cholery musi być wszystko dobrzeJeeeee gratuluje! Mamy nowa mamusieteraz proszę o siebie dbać
![]()
GratulacjeDziewczyny beta 139,3nie wierze serio, jestem w takim szoku.. teraz to dopiero się zaczną nerwy