reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Eh dziekuje za rady :(...
Kochane jestescie to wam musze przyznac...
Na dobre slowo od was tez zawsze mozna liczyc...

Ide z mlodym i mama do miasta ;-) Moze w koncu jakies spodnie kupie eh bo zostalam z jedna para, reszta ze mnie spada ;-/...

Dzien doberek po swietach..
Ja juz sama samotna,maz pojechal o 5,wroci 6 kwietnia,,takze 2 tyg samotna z BB i Wami..
Jem wlasnie sniadanko sobie,,,salate gyroska i kawe spijam,
Poczytam co u was...
Ja cale swieta w rozjazdach,meza wozilam bo on pil swiatecznie,,,u nas slonko,ale swieta byly zimowe.

Anaconda super woadomosc,swietnie ze ci sie udało....gratki dla was obu...
cara oj ty biedna,ja nie wiem,ale ja bym nie wytrzymala z facetem,co szuka sobie panienek i sypia z nimi i mnie wyzywa i takie tam,,olala bym go totalbnie,,jak ty to znosisz??bo ja bym plakała cierpiala,ale nie dala sie i nie byla z takim:no:

Tak jak ja.Wiele bym wybaczyła ale zaufanie,że mnie nie zdradza musze mieć.Dośc się napatrzyłam jak moja mama cierpiała, wiecznie zdradzana.Nie tego bym nie zniosła.....

Co do wybaczania po zdradzie, ja bym pewnie wybaczyła ale przenigdy bym nie zapomniała. I cięzko było by mi z tym żyć:-(Zaufanie to solidny fundamet udanego związku jak on pada to cięzko coś na nim coś sensownego odbudować :sorry2:
ja tez bym zdrady mezowi ngdy ne wybaczyla,,ale i rozwodu bym mu nie dala,,heee

Cara dla mnie i tak jestes dzielna,i podziwiam cie za to ze wracasz do niego,tzn przyjmujesz go nazat,,ale trzymaj sie...

Ewcia a co Ty kobietko masz jeszcze dziś wolne........ Super! No i fajnie Ci, że mężulo zaraz przyjedzie :tak:
Ja jeszcze trochę muszę na ślubnego poczekać :-( do maja jeszcze tyle czasu :-(

reklama
Do góry