marta18691
Fanka BB :)
Dlatego tak czytam deserDaję obiadek, a napisałam deser.Kaszka coś gardzi, ale i daje jakiś owoc. Zależy od tego czy wgl chce.
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego tak czytam deserDaję obiadek, a napisałam deser.Kaszka coś gardzi, ale i daje jakiś owoc. Zależy od tego czy wgl chce.
![]()
Nie no to jest taka wersja jak siedzimy w domu i nigdzie nie wychodzimy. Żeby nie było tak kolorowo drzemki od 2 do 4 są na moich rękach więc nic w domu zrobić nie mogę. Jak idziemy na spacer albo gdzieś jedziemy mała nie śpi wtedy praktycznie wogole.I wszystko tak codziennie jak w zegarku? Bożepodziwiam
u nas każdy dzień to przygoda
![]()
Tez tą daje, ale ta to ma fazy. Raz zje raz nie. Miałam mus kaszka + morela, wczoraj nie chciała, a dzisiaj żarła.Dlatego tak czytam desermój lubi kaszke bobovity zbożowa
![]()
Dzieci nocne marki o co chodzi to niewiem mój śpi normalnie w nocy ale wczoraj rano płakał dziąsła bolały goU nas też znowu tragedia, cała noc kręcenie![]()
Mój to zje właśnie bardzo chętnie jabłko gruszka jest po 6miesiacaTez tą daje, ale ta to ma fazy. Raz zje raz nie. Miałam mus kaszka + morela, wczoraj nie chciała, a dzisiaj żarła.![]()
No mamoza jestProbuje czymś to tłumaczyć;D ale z tego co widzę to 3/4 z dzieciaków na forum to teraz takie mamozy płaczliwe;p
No teraz już można szaleć z jedzeniem po 6 miesiącu.Mój to zje właśnie bardzo chętnie jabłko gruszka jest po 6miesiaca![]()
Mój też rano wstanie po 7 to o 10spac idzie i tak 12 30 budzi i o 15spac idzie zależy jak mu się zachęcęMoja spi albo 2 albo 3 drzemki. Rano miala juz 1 i spala 50 minut. Kolo 14 pewnie kolejna i z 2 h pośpi mam nadzieję![]()
No dokładnieNo teraz już można szaleć z jedzeniem po 6 miesiącu.![]()