reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fróciłam:-) U lekarki dużo dziecia ale byliśmy drudzy. No i niestety mała ma zastrzyki. Dwa razy dziennie:-:)szok: Pierwszy zaliczony. Madzik darła okropnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Aż jej szkoda było, no ale biegunka mocna to zmiana zawiesiny nic by nie dała. Idę pielufę zmienic i kawusię zrobic. Mężuś przylazł i mędzi że kompa chce:crazy:
oj biduleczka,,buziaki dla niej,,neihc odpoczywa,,,
tatus sie wpycha niedobry,,,mamusie nam wyganiaaaa:crazy:

reklama
Dla Madzi,żeby szybko do zdrówka wróciła
4.gif
.Kapuśniaczek pychota,bo na żeberkach:tak:.Zmykam,do wieczorka,bo duże i średnie w Pana Ducha chcą grać.Pozdro od Olgierda :-p:cool::wściekła/y::tak::-):-D:zawstydzona/y:;-):biggrin2::rofl::surprised::realmad: '[ujghvgffds gfdgdf ssdfdddsfdsfffzdarewuruy​

Sikoreczka duzo zdrówka dla Madzi bardzo Wam współczuje My się ze Stasiem pospaliśmy a teraz szybkie sprzątanie bo szfagier jedzie na kawe szok!!zobaczę zdjęcia Bezimennego;-)

A Lolo miałw ybrane imie pół roku przed zasfasolkowaniem;-);-)Tylko,że pamietał o tym jedynie tata.;-):tak::-D
Córeczka miał byc Martynka;-):tak::-D

Moje drogie Panie
Zaglądam tu i :szok: jestem w szoku, w takim szoku że nie jestem wstanie znaleźć strony gdzie ostatnio pisałam. Szalone klikaczki, tylko klikają i klikają:-). Tak więc nienadrabiam.

Skorzystałam dzisiaj z przepisu z naszej książki kucharskiej. Zrobiłam pulpety w sosie pomidorowym. Oczywiście Gdybym nie wlała do garnka tyle wody co na zupe dla całej rodziny to pewnie wyszły by super. Ale ja pierdoła jedna oczywiście muszę mieć wszystkiego dużo i tej cholernej wody też mam teraz w garnku Duuuużo!!!! :wściekła/y:. No ale nic, jak kochają to zjedzą (do tego nie zalicza się Jaśmina)

A teraz piję kawusię

A Lolo miałw ybrane imie pół roku przed zasfasolkowaniem;-);-)Tylko,że pamietał o tym jedynie tata.;-):tak::-D
Córeczka miał byc Martynka;-):tak::-D
U nas były trzy fazy:
1. Emilka do usg w 5 miesiacu kiedy się okazało że chłop :dry::-D
2. Gerard zdrobniale Geri :-D:-D, bo nie moglismy znależć odpowiedniego imiona
3. po urodzeniu - Bezimienny
w piat wyszlismy ze szpitala a w niedziel był już Szymek ;-):-):-)

Skorzystałam dzisiaj z przepisu z naszej książki kucharskiej. Zrobiłam pulpety w sosie pomidorowym. Oczywiście Gdybym nie wlała do garnka tyle wody co na zupe dla całej rodziny to pewnie wyszły by super. Ale ja pierdoła jedna oczywiście muszę mieć wszystkiego dużo i tej cholernej wody też mam teraz w garnku Duuuużo!!!! :wściekła/y:. No ale nic, jak kochają to zjedzą (do tego nie zalicza się Jaśmina)

Jasmina nie łam się, jutro walniesz pomidorówke ;-);-):-p:-D

Kurczę, zapomniałam Wam napisac, jakiego nerwa złapałam na święta. Bylismy u Jacka rodziców, no i gadka jakaś leci i nagle padł tekst: a to wtorek też wolny od szkoły?? No tak, nauczyciele muszą odpocząć po świętach... A mnie jakby ktoś w pysk strzelił... Moja Mama ponad 25 lat uczyła matmy (Ewcia ;-), ukłony w Twoją stronę), w mechaniku (wiecie, zawodówki, technika i takie tam) i nie cierpię głupich tekstów. A poleciały, wiecie, typu, że nauczyciele nic nie robią, a tyle zarabiają, że wakacje wolne, ferie wolne...itd. Ale nikt nie patrzy na to, że w domu wiecznie sprawdziany, kartkówki do sprawdzenia, że matury, że uzupełnianie dzienników (moja mama np. była co roku wychowawczynią dwóch klas, po 30 osób każda), że wypisywanie świadectw, kursy, szkolenia, konferencje, wywiadówki, itd. O użeraniu się z obcymi dzieciakami nie wspomnę. I co mojej mamie z tego przyszło?? NIC. Po ponad 25 latach pracy w szkole, jak zachorowała, to okazało się, że należy jej się tak śmiesznie niska emerytura, że nawet na podstawowe opłaty nie wystarczy, a gdzie lekarstwo, które kosztuje 400 zł miesięcznie (jeśli jest odpowiednia recepta, a jeśli nie ma - to kosztuje 1200 zł ), a gdzie inne potrzeby??
Więc lepiej mnie nie drażnić i nie wypowiadać się źle o nauczycielach - bo walcem przejade :growl::evil:.

reklama
Do góry