moje dziecię przyszło mi daćbuzi więc pofatygowałam się zobaczyć co się stało a u niego w pokoju szafkipootwierae woda z miseczki wylana i piżamka zamiast na łóżku to na podłodze a wydawało mi się że mam go na oku;-);-)
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Super fotki, a jakie Mała ma czaderskie włoski..na pierwszym planie Amandzia, chrzesna i tatuś:-) w dali chrzesny
![]()
...nas czworo..
![]()
już nad chrzcielnicą...
![]()
...polewanie wodą a niunia śpi :-):-):-)..
![]()
...nas czworo nr2..
![]()
. Bomba
. No i fajnie że chrzciny się udały 
Witamy, do pisania zapraszamy, że uzależnia ostrzegamyHej wszystkim mamusiom,ja tez chciałam dołacyc sie do mamus siedzacych w domach,jesli mozna oczywiscie?
;-)Łoj, uwielbiamA moja mamuśka wczoraj to przywiozła. Pyszne
![]()

ten wątek powinien się nazywać mamy pijące w domu![]()

Prawie z łóżka spadłam 

Ja biorę Leszka.
No i moje drogie, pamiętajcie PICIE TO JEST ŻYCIE, A ROBOTA TO GŁUPOTA

Sikoreczka, utulkaj Madzię

Dowód odebrałam, ze żłobkiem nie załatwiłam, bo dzisiaj jeszcze świętują i dyrekcji nie ma, będzie dopiero jutro. Poza tym małe zakupy dla Oliwki zrobiłam - kilka bodziaków, piżamkę, obiadki jej ulubione, sztućce (niech się w końcu sama uczy jeść) i jeszcze kilka pierdółek.
Taka piękna pogoda była, że aż mi gorąco było i co chwilę rozpinałam kurtkę (a miałam na sobie wiosenną, bo zimowe już głęboko w szafie pochowane
), a przed chwilą była zamieć śnieżna, a mieliśmy iść na jeszcze jeden spacerek :-(. Ale trudno, nie idziemy, mimo tego że właśnie słońce wychodzi zza chmur. Już mi się odechciało po tym śniegu
. Oliwka śpi, Jacek zwija nagrywarkę bo oddajemy do reklamacji (pisałam kiedyś, że przestała płyty z muzą odtwarzać, w ogóle odtwarza tylko oryginalne płyty dvd, nic innego i to nagle tak zaczęła, durna jakaś
).
E
Ewcia81
Gość
anula a ty brojazek,,hehe
inna ja tez leszka....i te przyslowie,,dobre,podoba mi iseee
inna ja tez leszka....i te przyslowie,,dobre,podoba mi iseee

sikoreczka79
Fanka BB :)
Fróciłam:-) U lekarki dużo dziecia ale byliśmy drudzy. No i niestety mała ma zastrzyki. Dwa razy dziennie:-
szok: Pierwszy zaliczony. Madzik darła okropnie

Aż jej szkoda było, no ale biegunka mocna to zmiana zawiesiny nic by nie dała. Idę pielufę zmienic i kawusię zrobic. Mężuś przylazł i mędzi że kompa chce

Aż jej szkoda było, no ale biegunka mocna to zmiana zawiesiny nic by nie dała. Idę pielufę zmienic i kawusię zrobic. Mężuś przylazł i mędzi że kompa chce
Dzielna dziecinkaFróciłam:-) U lekarki dużo dziecia ale byliśmy drudzy. No i niestety mała ma zastrzyki. Dwa razy dziennie:-szok: Pierwszy zaliczony. Madzik darła okropnie
Aż jej szkoda było, no ale biegunka mocna to zmiana zawiesiny nic by nie dała.
Bolało pewnie i maruda bo źle się czuję ale jeśli jej to pomoże to musi zacisnąć ząby. Szkoda, że nie można dzieciom tak łatwo wszystkiego wytłumaczyć.Misiunio dla Madzi;-)Biedna Madziuńka.Całuski dla dzielnej panienki.
Od na tyz misio
Ja własnie kupowałam na allegro szwagierce podusie na obrączke i etykiety na wódke..Uf aż się spociłam i pietra mam strasznego.....Mam nadzieje,że zrozumiałam o co im chodziło....Jak będzie spokojniej to przelewy porobie
Ja własnie kupowałam na allegro szwagierce podusie na obrączke i etykiety na wódke..Uf aż się spociłam i pietra mam strasznego.....Mam nadzieje,że zrozumiałam o co im chodziło....Jak będzie spokojniej to przelewy porobie

Bodzia a kiedy Ty to wesele masz?? Bo ja nic nie wiem jaką w końcu kieckę nabyłaśJa własnie kupowałam na allegro szwagierce podusie na obrączke i etykiety na wódke..Uf aż się spociłam i pietra mam strasznego.....Mam nadzieje,że zrozumiałam o co im chodziło....Jak będzie spokojniej to przelewy porobie![]()

reklama
Bo nie nabyłam jeszcze...Bodzia a kiedy Ty to wesele masz?? Bo ja nic nie wiem jaką w końcu kieckę nabyłaś![]()
Ta cała plisowana jest do kupienia u nas w tej samej cenie a drugą aukcje allegro zamkneło....
A wesela mam dwa.Kuzynki w lipcu, a to na które zakupy robiłam w pazdzierniku.Ale państwo młodzi w Dublinie i nie wiadomo kiedy się zjawią wię cała rodzina njbliższa zaangażowana.Teściowa obrączki odbiera, ja i jeszcze ktos po allegro szalejemy.Oni tylko kase ślą;-)Ni będą mi dozgonnie wdzięczni a jako chrześni....;-)
Podziel się: