reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moje dziecię przyszło mi daćbuzi więc pofatygowałam się zobaczyć co się stało a u niego w pokoju szafkipootwierae woda z miseczki wylana i piżamka zamiast na łóżku to na podłodze a wydawało mi się że mam go na oku;-);-)

reklama
..na pierwszym planie Amandzia, chrzesna i tatuś:-) w dali chrzesny :tak:
chrzestamandzi2amm8.jpg

...nas czworo :-D..
chrzestamandzi3auc4.jpg

już nad chrzcielnicą...:tak:
chrzestamandzi4apn1.jpg

...polewanie wodą a niunia śpi :-):-):-)..
chrzestamandzi5axn0.jpg

...nas czworo nr2..:tak:
chrzestamandzi6aiw1.jpg
Super fotki, a jakie Mała ma czaderskie włoski :-D. Bomba :tak:. No i fajnie że chrzciny się udały :tak:
Hej wszystkim mamusiom,ja tez chciałam dołacyc sie do mamus siedzacych w domach,jesli mozna oczywiscie?
Witamy, do pisania zapraszamy, że uzależnia ostrzegamy :tak:;-)

A moja mamuśka wczoraj to przywiozła. Pyszne:tak:
sheridan.jpg
Łoj, uwielbiam :tak:

ten wątek powinien się nazywać mamy pijące w domu:-D:-D:rofl2:
:rofl2::rofl2::rofl2: Prawie z łóżka spadłam :rofl2::rofl2::rofl2:
To ja tak nawiązując do wypowiedzi koleżanek;-)stawiam wszystkim bo dziś mam gest, a zreszta muszę tez wkupic się w towarzystwo.:tak::tak: No to dalej, co tam która woli:
Ja biorę Leszka.

No i moje drogie, pamiętajcie PICIE TO JEST ŻYCIE, A ROBOTA TO GŁUPOTA :-D:laugh2:

Sikoreczka, utulkaj Madzię :tak:
Dowód odebrałam, ze żłobkiem nie załatwiłam, bo dzisiaj jeszcze świętują i dyrekcji nie ma, będzie dopiero jutro. Poza tym małe zakupy dla Oliwki zrobiłam - kilka bodziaków, piżamkę, obiadki jej ulubione, sztućce (niech się w końcu sama uczy jeść) i jeszcze kilka pierdółek.
Taka piękna pogoda była, że aż mi gorąco było i co chwilę rozpinałam kurtkę (a miałam na sobie wiosenną, bo zimowe już głęboko w szafie pochowane:sorry2:), a przed chwilą była zamieć śnieżna, a mieliśmy iść na jeszcze jeden spacerek :-(. Ale trudno, nie idziemy, mimo tego że właśnie słońce wychodzi zza chmur. Już mi się odechciało po tym śniegu :sorry2:. Oliwka śpi, Jacek zwija nagrywarkę bo oddajemy do reklamacji (pisałam kiedyś, że przestała płyty z muzą odtwarzać, w ogóle odtwarza tylko oryginalne płyty dvd, nic innego i to nagle tak zaczęła, durna jakaś:dry:).

Fróciłam:-) U lekarki dużo dziecia ale byliśmy drudzy. No i niestety mała ma zastrzyki. Dwa razy dziennie:-:)szok: Pierwszy zaliczony. Madzik darła okropnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Aż jej szkoda było, no ale biegunka mocna to zmiana zawiesiny nic by nie dała. Idę pielufę zmienic i kawusię zrobic. Mężuś przylazł i mędzi że kompa chce:crazy:

Fróciłam:-) U lekarki dużo dziecia ale byliśmy drudzy. No i niestety mała ma zastrzyki. Dwa razy dziennie:-:)szok: Pierwszy zaliczony. Madzik darła okropnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Aż jej szkoda było, no ale biegunka mocna to zmiana zawiesiny nic by nie dała.
Dzielna dziecinka:tak: Bolało pewnie i maruda bo źle się czuję ale jeśli jej to pomoże to musi zacisnąć ząby. Szkoda, że nie można dzieciom tak łatwo wszystkiego wytłumaczyć.Misiunio dla Madzi;-)

Biedna Madziuńka.Całuski dla dzielnej panienki.
tenderheart.gif
Od na tyz misio
Ja własnie kupowałam na allegro szwagierce podusie na obrączke i etykiety na wódke..Uf aż się spociłam i pietra mam strasznego.....Mam nadzieje,że zrozumiałam o co im chodziło....Jak będzie spokojniej to przelewy porobie:tak:

Ja własnie kupowałam na allegro szwagierce podusie na obrączke i etykiety na wódke..Uf aż się spociłam i pietra mam strasznego.....Mam nadzieje,że zrozumiałam o co im chodziło....Jak będzie spokojniej to przelewy porobie:tak:
Bodzia a kiedy Ty to wesele masz?? Bo ja nic nie wiem jaką w końcu kieckę nabyłaś:dry::dry:

reklama
Bodzia a kiedy Ty to wesele masz?? Bo ja nic nie wiem jaką w końcu kieckę nabyłaś:dry::dry:
Bo nie nabyłam jeszcze...
Ta cała plisowana jest do kupienia u nas w tej samej cenie a drugą aukcje allegro zamkneło....
A wesela mam dwa.Kuzynki w lipcu, a to na które zakupy robiłam w pazdzierniku.Ale państwo młodzi w Dublinie i nie wiadomo kiedy się zjawią wię cała rodzina njbliższa zaangażowana.Teściowa obrączki odbiera, ja i jeszcze ktos po allegro szalejemy.Oni tylko kase ślą;-)Ni będą mi dozgonnie wdzięczni a jako chrześni....;-)

Do góry