reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aluska no widze,ze udana imprezka,malusia spała,,chyba jej sie podobało to lanie ,hee,,,czyli juz diabelekw ypedzony,,teraz aniołek z niej,,hm,,tak moj m mwi na chrzciny:-p;-).

jasmina ja cos tam takiego mam,,przysylaja mi,ale raz na miesiac albo i rzadziej,mam jakies 5 zl narazie,,,

reklama
Aluśka super fotki. :tak: A malutka śpiąca nad chrzcielnicą to piękne. Moja całą mszę darła jakby kto ze skóry obdzierał:laugh2:
Troszkę moich fotek:
12570713098.jpg

12555513098.jpg

12585313098.jpg

13022613099.jpg

Wróciliśmy ze spaceru połączonego z drobnymi zakupami.... zimno jak nie wiem co brrrrrr :baffled:

jasmina nie słyszałam o takich ankietach :no: i będę szczera, raczej w takie coś nie wierzę :no: ale może sie mylę.......

aluśka fajne foty. Ślicznie wyglądaliście.

Marta ja też pomyliłam dziś dni...... :baffled:

sikoreczka zdrówka dla Madzi. Buziole od ciotki klotki :tak:

Wszystkim choraskom życzę zdrówka.

No i te pierogi.... nie pamiętam od kogo pychaśne :tak:

Hej wszystkim mamusiom,ja tez chciałam dołacyc sie do mamus siedzacych w domach,jesli mozna oczywiscie?

Załączniki

• DSCN0137-1.JPG
    DSCN0137-1.JPG
    93,5 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCN0355.JPG
    DSCN0355.JPG
    77,7 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCN0136.JPG
    DSCN0136.JPG
    59,7 KB · Wyświetleń: 26
A moje dziecko szaleje, dostała od dziadka pistolet na wodę, wczoraj z tatusiem ubaw miała bo mamusia spała, a oni mnie oblewali wodą :dry:, a teraz wypija resztki wody z tego pistoletu :-p. I próbuje usiąść na kubku niekapku, tylko nie wiem jak ona chce tego dokonać...:sorry2:.
A numer popisowy Oliwiany to:
ja mówię do niej : daj mamusi buziaczka, a ona wywala język na brodę, krzyczy "bleeeeeee" i śmieje się jak szalona :blink:
:-D:-D:-D:-D:-D Fajna niunia.Wesoło wam laseczki;-);-). Inna super że perspektywa pracy jest:tak::-)

Dzięki dziewczynki za pocieszenie w sprawie mojej rozłąki. Ale to jeszcze tyle czsu.... powoli wysiadam. A święta....... niby było miło i przyjemnie, ale bez kochanej połówki to nie to samo.....
Sewuś dasz radę:tak:;-);-)zleci szybko;-)

11.gif
Sikoreczka melduje się poświątecznie!​
:rofl2::-D:-D:-D Ptaszyno przytyło Ci się po świętach:rofl2::-D:-D:-D miodzio lodzio szeregowy, miodzio lodzio:-D:tak:Zdróweczka dla malutkiej ptaszynki:tak::tak:

Aluśka śliczne foteczki:-D
Sikoreczka bomba:tak:
Wróciliśmy, zimno ale da się znisc .Moje Małe na mnie przysypia...
W Biedronie klienta za mną ochrona zwineł...Najlepsze,że to dzidziuś bardzo porządnie wygladający..Hmmm...Może pomyłka....
Ja zakupiłam płytki i zgrywam scrapki.Potem niech sie dzieje co chce;-)

Aluska fajnie, że wszystko zgodnie zplanem poszło a Amanda taki Aniołeczek:tak::-):-)
Marta ja fanka od zawsze natychmiast się zaciągnęłam na listę:-D:-D Nie choruj koffana:-:)-(
Witamy nową domówkę:tak:;-)

reklama
Do góry