moje dziecię przyszło mi daćbuzi więc pofatygowałam się zobaczyć co się stało a u niego w pokoju szafkipootwierae woda z miseczki wylana i piżamka zamiast na łóżku to na podłodze a wydawało mi się że mam go na oku;-);-)
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Super fotki, a jakie Mała ma czaderskie włoski..na pierwszym planie Amandzia, chrzesna i tatuś:-) w dali chrzesny
![]()
...nas czworo..
![]()
już nad chrzcielnicą...
![]()
...polewanie wodą a niunia śpi :-):-):-)..
![]()
...nas czworo nr2..
![]()

Witamy, do pisania zapraszamy, że uzależnia ostrzegamyHej wszystkim mamusiom,ja tez chciałam dołacyc sie do mamus siedzacych w domach,jesli mozna oczywiscie?

Łoj, uwielbiamA moja mamuśka wczoraj to przywiozła. Pyszne
![]()

ten wątek powinien się nazywać mamy pijące w domu![]()

Ja biorę Leszka.
No i moje drogie, pamiętajcie PICIE TO JEST ŻYCIE, A ROBOTA TO GŁUPOTA

Sikoreczka, utulkaj Madzię

Dowód odebrałam, ze żłobkiem nie załatwiłam, bo dzisiaj jeszcze świętują i dyrekcji nie ma, będzie dopiero jutro. Poza tym małe zakupy dla Oliwki zrobiłam - kilka bodziaków, piżamkę, obiadki jej ulubione, sztućce (niech się w końcu sama uczy jeść) i jeszcze kilka pierdółek.
Taka piękna pogoda była, że aż mi gorąco było i co chwilę rozpinałam kurtkę (a miałam na sobie wiosenną, bo zimowe już głęboko w szafie pochowane

E
Ewcia81
Gość
anula a ty brojazek,,hehe
inna ja tez leszka....i te przyslowie,,dobre,podoba mi iseee
inna ja tez leszka....i te przyslowie,,dobre,podoba mi iseee

sikoreczka79
Fanka BB :)
Fróciłam:-) U lekarki dużo dziecia ale byliśmy drudzy. No i niestety mała ma zastrzyki. Dwa razy dziennie:-
szok: Pierwszy zaliczony. Madzik darła okropnie

Aż jej szkoda było, no ale biegunka mocna to zmiana zawiesiny nic by nie dała. Idę pielufę zmienic i kawusię zrobic. Mężuś przylazł i mędzi że kompa chce

Dzielna dziecinkaFróciłam:-) U lekarki dużo dziecia ale byliśmy drudzy. No i niestety mała ma zastrzyki. Dwa razy dziennie:-szok: Pierwszy zaliczony. Madzik darła okropnie
Aż jej szkoda było, no ale biegunka mocna to zmiana zawiesiny nic by nie dała.

Biedna Madziuńka.Całuski dla dzielnej panienki.
Od na tyz misio
Ja własnie kupowałam na allegro szwagierce podusie na obrączke i etykiety na wódke..Uf aż się spociłam i pietra mam strasznego.....Mam nadzieje,że zrozumiałam o co im chodziło....Jak będzie spokojniej to przelewy porobie

Ja własnie kupowałam na allegro szwagierce podusie na obrączke i etykiety na wódke..Uf aż się spociłam i pietra mam strasznego.....Mam nadzieje,że zrozumiałam o co im chodziło....Jak będzie spokojniej to przelewy porobie

Bodzia a kiedy Ty to wesele masz?? Bo ja nic nie wiem jaką w końcu kieckę nabyłaśJa własnie kupowałam na allegro szwagierce podusie na obrączke i etykiety na wódke..Uf aż się spociłam i pietra mam strasznego.....Mam nadzieje,że zrozumiałam o co im chodziło....Jak będzie spokojniej to przelewy porobie![]()

reklama
Bo nie nabyłam jeszcze...Bodzia a kiedy Ty to wesele masz?? Bo ja nic nie wiem jaką w końcu kieckę nabyłaś![]()
Ta cała plisowana jest do kupienia u nas w tej samej cenie a drugą aukcje allegro zamkneło....
A wesela mam dwa.Kuzynki w lipcu, a to na które zakupy robiłam w pazdzierniku.Ale państwo młodzi w Dublinie i nie wiadomo kiedy się zjawią wię cała rodzina njbliższa zaangażowana.Teściowa obrączki odbiera, ja i jeszcze ktos po allegro szalejemy.Oni tylko kase ślą;-)Ni będą mi dozgonnie wdzięczni a jako chrześni....;-)
Podziel się: