Wiem wiem. Proporcje niezbyt zachowane ;D ale ona z waga poszla w ojca ;D nie we mnie ;p obecnie na zdjęciach ona wyglada dorodniej ode mnie ;DIle ?! Boże taka wagaa ty taka drobna, jakim cudem
![]()
reklama
Dziewczyny, u mnie wkoncu widać koniec remontu
stary dokończył sciane. Kable od klimy też schowane w ścianę już, także udało się 

efekt ściany mega mi się podoba. Jeszcze została kuchnia do wymiany ale to muszę trochę oszczędzać 

Załączniki
sandra0777
Fanka BB :)
PetardaDziewczyny, u mnie wkoncu widać koniec remontustary dokończył sciane. Kable od klimy też schowane w ścianę już, także udało się
efekt ściany mega mi się podoba. Jeszcze została kuchnia do wymiany ale to muszę trochę oszczędzać
![]()

*Katarina*
No efekt świetny, super to wyglądaDziewczyny, u mnie wkoncu widać koniec remontustary dokończył sciane. Kable od klimy też schowane w ścianę już, także udało się
![]()

zgredzus
Co to na ścianie ? Super wygląda [emoji3059]
Dziewczyny, u mnie wkoncu widać koniec remontu [emoji23]stary dokończył sciane. Kable od klimy też schowane w ścianę już, także udało się [emoji7][emoji7][emoji3] efekt ściany mega mi się podoba. Jeszcze została kuchnia do wymiany ale to muszę trochę oszczędzać [emoji23]
G
gość _199
Gość
Czemu on się co chwilę budzi. O co mu chodzi 

Michalina_25
u mnie to samo, pełnia dzisiajCzemu on się co chwilę budzi. O co mu chodzi![]()

Beton architektoniczny serio prościzna wykonanieCo to na ścianie ? Super wygląda [emoji3059]

G
gość _199
Gość
Jeszcze w dodatku czuje, że mam owulke. Więc przyjdzie i okres 

reklama