reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

kurczę ja mam inny problem mój nie chce kompletnie jeść papek a mleko chla jak nie wiem co dzisiaj 6 butelek po 180 ml caly czas dorabiałam bo nie chciał butelki oddać ssał i ssał 😱 nie wiem co się dzieje a ja tyle słoiczkow kupiłam ☹️ a jak my jemy to wszystko łapie i by zjadł 🤷🏻‍♀️
Mój ma 7 miesięcy i dopiero z tydzień temu załapał papki. Spokojnie,ma czas.

reklama
ale mój wszamał już papki aż mi się uszy trzęsły po 120g dziennie a teraz od wczoraj nie chce
wczoraj jeszcze coś zjadł ale pluł a dzisiaj to masakra
To tak będzie różnie. Teraz i tak dziecko nie je, bo potrzebuje, tylko ma smaki próbować. Nic mu nie jest. Może sproboj coś nie go niż papki?

No mój to szybko załapał 😀4.5miesiaca już obiadki fajnie jadł 🙂
Ja tak szybko nie rozszerzałam diety, dopiero jak skończyl 6 MSC.

Może skok jakiś
🤔 niby 28 tc ale w sumie u wcześniaka to ciężko wyczuć część rzeczy się wydarzy wcześniej część później
wiem napewno, że objawił się lęk przed moim zniknięciem bo nawet na siku idzie ze mną ale w sumie śpi ładnie (hmm bo z nami w łóżku😁 jakoś nie mogę go po wakacjach przestawić na łóżeczko)
no nic chyba poczekam kilka dni może mu przejdzie...

To tak będzie różnie. Teraz i tak dziecko nie je, bo potrzebuje, tylko ma smaki próbować. Nic mu nie jest. Może sproboj coś nie go niż papki?
no chciałam bln ale to dopiero jak siądzie a narazie dopiero barki zaczął podnosić bokiem jak zabawką mu macham więc daleka droga jeszcze...
no nic poczekam myślałam, że któraś też tak ma albo miała😒

Załączniki

• Screenshot_20210825_220201_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210825_220201_com.android.gallery3d.jpg
    192,7 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Do góry