reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Tez tak mam. Jestem wkurzona sama na siebie bo na zalando zamówiłam sobie jakiś czas temu espadryle CK, i wyrzuciłam karton z racji ze myślałam że jak zwykle nic się nie stanie z butami, a tu po 3 msc podeszwy się odklejają. Będę dzwonić czy da radę na reklamacje w kartonie innym niż oryginalny..gdyby nie moja mania obcinania metek to bym zawiozła do zwrotu beznadzieja aż żałuję że się skusiłam a kupiłam cała torbę byłam zajaranaczłowiek to czasem głupi że hej
Mary2094
Skrót wgl sama używam, ale to kox, essa - masakra.Hehe, wgl- wogóle ( taka zasada, że piszę się wyrazy bez samogłosek )
Kox- tu może przykład - Synu; jak jest na tym.obozie? - Giga kox. ( tzn. Bardzo mi się podoba ten wyjazd, jest wesoło, mam wielu nowych znajomych, pogoda piękna i dobre jedzenie. Wrócę zadowolony. ) coś w tym stylu
Vanes masz synka... będzie ciekawie zobaczysz![]()

Hehe, wgl- wogóle ( taka zasada, że piszę się wyrazy bez samogłosek )
Kox- tu może przykład - Synu; jak jest na tym.obozie? - Giga kox. ( tzn. Bardzo mi się podoba ten wyjazd, jest wesoło, mam wielu nowych znajomych, pogoda piękna i dobre jedzenie. Wrócę zadowolony. ) coś w tym stylu

tak synka omg

ok będę musiała nadrobić ale to za naście lat nie potrafię sobie tego wyobrazić

weź zareklamuj chyba przy rękojmii nie potrzebne oryginalne pudełko żart chybaTez tak mam. Jestem wkurzona sama na siebie bo na zalando zamówiłam sobie jakiś czas temu espadryle CK, i wyrzuciłam karton z racji ze myślałam że jak zwykle nic się nie stanie z butami, a tu po 3 msc podeszwy się odklejają. Będę dzwonić czy da radę na reklamacje w kartonie innym niż oryginalny..

karoo-kp
Mama Jagodzianki
Kurde, no byłam pewna. Pytanie, co uznajecie za mega starą kolekcję, bo ja kupowałam z tym oznaczeniem ciuchy 3,5 roku temuUwaga, sprawdziłam. Tak te ciuchy tak oznaczone były z pepco. @karoo-kp miałaś rację! Z jakiejś mega starej kolekcji.

Było, bo 3,5 roku temu do 2 lata temu zdarzało mi się kupować i było to oznaczenie jeszcze.szacun za dociekliwośćto może wtedy jak jeszcze Pepco nie było u nas tak powszechne.
Byłam ostatnio w Pepco, chciałam kupić body dla małej, były fajne i w dobrej cenie, ale jak sprawdziłam skład to zrezygnowałam - 60%bawełna i 40% polyester. trzeba czytać metki
Ja nie lubię ciuchów z pepco, bo są beznadziejne jakościowo. Teraz bodziaki są sztywne to zmiana, wcześniej jak kupowałam to były miękkie, za to po kilku praniach były jak szmaty.Nic mi nie mów. Spodenki kupuje w pepco bo są ok, ale bodziaki ciężko przechodzą przez głowę i są sztywne. Z h&m są super
Dzisiaj miałam gastroskopię, nienawidzę tego badania całym sercem, ale choć obiecywałam sobie, że nigdy więcej, to i tak zrobiłam. I kjrde po raz drugi mam helicobacter pylori do wyleczenia, a już robiłam eradykację

Niestety muszę to zrobić, bo mam nadżerki i zapalenie żołądka, a do tego refluks

Mary2094
No wydaje mi się że nie powinni żądać pudełka, ale nie wiadomo jak tu się ma polityka sklepu. Więc wolę przedzwonić.weź zareklamuj chyba przy rękojmii nie potrzebne oryginalne pudełko żart chyba![]()
Mary2094
Nienawidzę gastroskopii. Mialam dwa razy przez refluks. I ogólnie jak bekałam to zwracałam przy badaniuKurde, no byłam pewna. Pytanie, co uznajecie za mega starą kolekcję, bo ja kupowałam z tym oznaczeniem ciuchy 3,5 roku temu
Było, bo 3,5 roku temu do 2 lata temu zdarzało mi się kupować i było to oznaczenie jeszcze.
Ja nie lubię ciuchów z pepco, bo są beznadziejne jakościowo. Teraz bodziaki są sztywne to zmiana, wcześniej jak kupowałam to były miękkie, za to po kilku praniach były jak szmaty.
Dzisiaj miałam gastroskopię, nienawidzę tego badania całym sercem, ale choć obiecywałam sobie, że nigdy więcej, to i tak zrobiłam. I kjrde po raz drugi mam helicobacter pylori do wyleczenia, a już robiłam eradykację
Niestety muszę to zrobić, bo mam nadżerki i zapalenie żołądka, a do tego refluks![]()

A muszę się udać do gasto bo cały czas mam problem ze stolcem, mam zatwardzenia np 3 dni, a później biegunke że nie mogę wyjść z WC przez dobrą godzinę. Biorę obecnie probiotyki i jest trochę lepiej, ale nadal jest dramat. Boje sie ze wróciła do mnie Kandydoza.
Patii26
Ojeeej, dziękujęPatii26, jak Ty ciekawie piszeszmasz taki swój specjalny styl wypowiedzi. Zawsze ciepły, uroczy i ile słów. Aż dziwię się, że taka młodziutka jesteś. Mój nastolat jak do mnie pisze na messengerze to tylko: OK, kox , ESSA, wow, mhm, wgl, spox i to wszystko
A u Ciebie zawsze taki barwny potok słów
Wogóle tak sobie myślę, jakie my jesteśmy różne i jakie fajne jest przez to to Forum![]()

A no jak byłam nastolatką to też były takie teksty jak to się mówi " coolowskie", żeby było się fajnym

reklama
M
Monini92
Gość
Hehe, wgl- wogóle ( taka zasada, że piszę się wyrazy bez samogłosek )