reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
gdyby nie moja mania obcinania metek to bym zawiozła do zwrotu beznadzieja aż żałuję że się skusiłam a kupiłam cała torbę byłam zajarana🤦🏻‍♀️ człowiek to czasem głupi że hej
Tez tak mam. Jestem wkurzona sama na siebie bo na zalando zamówiłam sobie jakiś czas temu espadryle CK, i wyrzuciłam karton z racji ze myślałam że jak zwykle nic się nie stanie z butami, a tu po 3 msc podeszwy się odklejają. Będę dzwonić czy da radę na reklamacje w kartonie innym niż oryginalny..

Hehe, wgl- wogóle ( taka zasada, że piszę się wyrazy bez samogłosek )
Kox- tu może przykład - Synu; jak jest na tym.obozie? - Giga kox. ( tzn. Bardzo mi się podoba ten wyjazd, jest wesoło, mam wielu nowych znajomych, pogoda piękna i dobre jedzenie. Wrócę zadowolony. ) coś w tym stylu 😁
Vanes masz synka... będzie ciekawie zobaczysz 😄😄😄
Skrót wgl sama używam, ale to kox, essa - masakra. 😂 nie znałam. Essa kojarzyłabym ale kox to bym myślała o nielegalnych rzeczach 😂

Kox- tu może przykład - Synu; jak jest na tym.obozie? - Giga kox. ( tzn. Bardzo mi się podoba ten wyjazd, jest wesoło, mam wielu nowych znajomych, pogoda piękna i dobre jedzenie. Wrócę zadowolony. ) coś w tym stylu 😁
😂😂😂 dobre skąd ta młodzież te słowa bierze
tak synka omg😱 to moje jedyne słówko które z takich znam😂
ok będę musiała nadrobić ale to za naście lat nie potrafię sobie tego wyobrazić 🙄

Tez tak mam. Jestem wkurzona sama na siebie bo na zalando zamówiłam sobie jakiś czas temu espadryle CK, i wyrzuciłam karton z racji ze myślałam że jak zwykle nic się nie stanie z butami, a tu po 3 msc podeszwy się odklejają. Będę dzwonić czy da radę na reklamacje w kartonie innym niż oryginalny..
weź zareklamuj chyba przy rękojmii nie potrzebne oryginalne pudełko żart chyba 🤨

Uwaga, sprawdziłam. Tak te ciuchy tak oznaczone były z pepco. @karoo-kp miałaś rację! Z jakiejś mega starej kolekcji.
Kurde, no byłam pewna. Pytanie, co uznajecie za mega starą kolekcję, bo ja kupowałam z tym oznaczeniem ciuchy 3,5 roku temu 🙈🙈🤣

szacun za dociekliwość👍 to może wtedy jak jeszcze Pepco nie było u nas tak powszechne.
Byłam ostatnio w Pepco, chciałam kupić body dla małej, były fajne i w dobrej cenie, ale jak sprawdziłam skład to zrezygnowałam - 60%bawełna i 40% polyester. trzeba czytać metki
Było, bo 3,5 roku temu do 2 lata temu zdarzało mi się kupować i było to oznaczenie jeszcze.

Nic mi nie mów. Spodenki kupuje w pepco bo są ok, ale bodziaki ciężko przechodzą przez głowę i są sztywne. Z h&m są super
Ja nie lubię ciuchów z pepco, bo są beznadziejne jakościowo. Teraz bodziaki są sztywne to zmiana, wcześniej jak kupowałam to były miękkie, za to po kilku praniach były jak szmaty.

Dzisiaj miałam gastroskopię, nienawidzę tego badania całym sercem, ale choć obiecywałam sobie, że nigdy więcej, to i tak zrobiłam. I kjrde po raz drugi mam helicobacter pylori do wyleczenia, a już robiłam eradykację 🤬🤬
Niestety muszę to zrobić, bo mam nadżerki i zapalenie żołądka, a do tego refluks 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kurde, no byłam pewna. Pytanie, co uznajecie za mega starą kolekcję, bo ja kupowałam z tym oznaczeniem ciuchy 3,5 roku temu 🙈🙈🤣

Było, bo 3,5 roku temu do 2 lata temu zdarzało mi się kupować i było to oznaczenie jeszcze.

Ja nie lubię ciuchów z pepco, bo są beznadziejne jakościowo. Teraz bodziaki są sztywne to zmiana, wcześniej jak kupowałam to były miękkie, za to po kilku praniach były jak szmaty.

Dzisiaj miałam gastroskopię, nienawidzę tego badania całym sercem, ale choć obiecywałam sobie, że nigdy więcej, to i tak zrobiłam. I kjrde po raz drugi mam helicobacter pylori do wyleczenia, a już robiłam eradykację 🤬🤬
Niestety muszę to zrobić, bo mam nadżerki i zapalenie żołądka, a do tego refluks 🤦‍♀️🤦‍♀️
Nienawidzę gastroskopii. Mialam dwa razy przez refluks. I ogólnie jak bekałam to zwracałam przy badaniu 🙈🙈
A muszę się udać do gasto bo cały czas mam problem ze stolcem, mam zatwardzenia np 3 dni, a później biegunke że nie mogę wyjść z WC przez dobrą godzinę. Biorę obecnie probiotyki i jest trochę lepiej, ale nadal jest dramat. Boje sie ze wróciła do mnie Kandydoza.

Patii26, jak Ty ciekawie piszesz 🙂 masz taki swój specjalny styl wypowiedzi. Zawsze ciepły, uroczy i ile słów. Aż dziwię się, że taka młodziutka jesteś. Mój nastolat jak do mnie pisze na messengerze to tylko: OK, kox , ESSA, wow, mhm, wgl, spox i to wszystko 😆
A u Ciebie zawsze taki barwny potok słów 🤗
Wogóle tak sobie myślę, jakie my jesteśmy różne i jakie fajne jest przez to to Forum 😚
Ojeeej, dziękuję 😍 Ale mi miło, nie sądziłam, że tak ktoś to może odebrać 🥰 Aż się zawstydziłam haha 😅
A no jak byłam nastolatką to też były takie teksty jak to się mówi " coolowskie", żeby było się fajnym 😅 No ale generalnie wtedy akurat taki język był popularny i na topie, te wszystkie skróty typu " spk, essa, jprdl, xd" itp 🤪

reklama
😁 Ja ma 13 latke i 9 latka i też coraz częściej słyszę od nich takie określenia. Do tego dorzucę u mnie na porządku dziennym zwrot XD. Powoli zaczynam łapać ten ich język 😛

Do góry