Mary2094
Fanka BB :)
Ja już też. Jak spojrzę w swoją książeczkę zdrowia to co rusz normalnie miałam bilans robiony, a teraz pandemia i wydziwiają.U nas też nie ma. Sama sobie ważę, na łazienkowej.![]()
No właśnie ja mam też z bobovity na wyjazd zestaw z truskawką.. Z tym że narazie po niczym jej nic nie było.nie no słoiczek bobovita więc normy musi spełnić nie mniej powiedziała że nie ma to znaczenia poprostu może mieć nadwrażliwośćgeneralnie można podawać od 6 ms ż.
Poprawkę trzeba brać na wagę pediatryczną. W naszym przypadku dokładnie nie idzie zważyć bo młoda wariuje i waga szaleje, wiec bardziej już ufam łazienkowej.z tydzień temu też ważyłam małą na łazienkowej i wychodziło mi równo 8 kg a jak w środę byliśmy na szczepieniu to wyszło 7610g. także trzeba wziąć poprawkę. Ale nasze maluchy i tak ładnie rosną to 400g w tą czy w tą nie zrobi różnicy![]()
Na dobrą sprawę człowiek by musiał wszystko sam sądzić i zrywać, bo nawet w tym bio rolnictwie nie jest tak bio. Mieszkam na wsi to widzę co się dzieje. Oprysk goni oprysk.podobno właśnie nie tak powiedziała Dermatolog bo to więcej syfu ma pestycydy i inne bo w Polsce ciągle rolnicy walczą z jakimś nie urodzajemnie wiadomo już jak żyć
![]()
Jezu sama bym zjadła takie brzoskwinie. Ja od mamy dostałam borówki oraz maliny, i będę blendować małejNo właśnie moja mama cały czas mnie nagabuje aby dać banana małemu a ja chcę podać po 7 m- cu. Teraz mam brzoskwinie z działki i się zastanawiam czy dać młodemu... Niby można po 5 m- cu więc chyba spróbuję bo takie świeżutkie, nie pryskane aż się proszą o zjedzenie![]()