Mary2094
Fanka BB :)
Tak jedziemy jutro do Sopotu :-)Mary2094, czy Wy jutro ruszacie do Trójmiasta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jedziemy jutro do Sopotu :-)Mary2094, czy Wy jutro ruszacie do Trójmiasta?
O super. My jedziemy pomieszkać do Gdańska. Może gdzieś przetną się nasze ścieżki spaceroweTak jedziemy jutro do Sopotu :-)
Ciekawe toA wogóle musze Wam powiedzieć, że zaczęłam podawać owoce ale w siateczce. Można by dyskutować że ssie ten silikon i to takie nie za bardzo zdrowe ale stwierdziłam, że spróbuję bo takie starte jabłuszko nie za bardzo mu smakowało a w kawałku jeszcze nie będę podawać bo jeszcze mi się zakrztusi tak dziko się do tego zabrał i stwierdziłam, że tak będzie bezpieczniejmały zachwycony a arbuzem w tej siateczce to już wogóle
jabłka wciągnął taką małą połówkę
![]()
Oj kocham Sopot, Gdynię Orłowo oraz Gdańsk Jelitkowo a to wszystko obok siebie więc na pewno zahaczycieTak jedziemy jutro do Sopotu :-)
Moze bo do Gdańska też mamy w planach śmigać i chyba wykorzystamy SKMO super. My jedziemy pomieszkać do Gdańska. Może gdzieś przetną się nasze ścieżki spacerowe
A kto jedzie do Władysławowa?
Ciekawe toPierwsze słyszę o tym sposobie. A jaka to siateczka?
Kurcze, super macie z tym brakiem pobudek w nocy.
Ja mam wrażenie, że moja cyca cyca cały czas. Nawet nie jestem w stanie policzyć ile to pobudek. Ona pół-śpi i ja pół-śpię.
I nie chodzę niewyspana, tak już pół roku. Dziwne to![]()
Przytulam mocno was! ❤Przybij piątkę - u nas 7 pobudek młodego plus 3 starszej![]()
Kumpela w tym dawała też. Ja mam do niego mieszane odczucia![]()
Akuku Siateczka do Karmienia Niebieska A0414
Kup teraz na Allegro.pl za 13,98 zł - Akuku Siateczka do Karmienia Niebieska A0414 (9495473203). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl