reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2022

Mam też zagwozdkę z apka ciążowa, bo po wpisaniu daty ostatniej miesiączki i długości cyklu apka mi pokazuje tygodnie jak od ostatniej miesiączki, a na dole wymiary dziecka i tetno co chyba jest nie mozliwe w 4t6d, same zobaczcie Zobacz załącznik 1317341
Ja na razie nie wierzę tym aplikacjom , mam 3 i każda co innego pokazuje :D mam nadzieję że dziś ustali który to rzeczywiście tydzień abym mogła już śledzić co się rzeczywiście na bieżąco dzieje :)

reklama
Hej dziewczyny, wczoraj powtarzałam betę i dopiero po północy przyszły wyniki. 🙉 w poniedziałek było 488,2 a wczoraj po 48h było 1046 więc chyba w normie. 😊😊 pierwsza pozytywna informacja odkąd się staramy, zawsze powtórka bety była już nie tak optymistyczna...
Byleby do wizyty 27.09. zobaczyć serduszko albo chociaż cokolwiek na potwierdzenie, że tym razem będzie dobrze i będę spokojniejsza. 😊

A nie możesz iść dziś na betę ? Progesteron też bym zbadała , chociaż on jest skokowy . Mi w cp próg wychodził 0.38 :/ do tego miałam plamienia . Trzymam kciuki aby u Ciebie okazało się że jest wszystko dobrze
Progesteron w poniedziałek miałam 4 wczoraj 11..ide na betę jutro, dzisiaj nic mi nie da 😩

Ja przy cp miałam nawet ok betę. Dobry lekarz i dokładne usg potrzebne.
Moj prowadzący już po 1 usg miał podejrzenie,wysłał na konsultacje i 3 lekarzy potwierdziło chociaż niebyli tacy pewni.
Mi beta skakała.

Ja przy cp miałam nawet ok betę. Dobry lekarz i dokładne usg potrzebne.
Moj prowadzący już po 1 usg miał podejrzenie,wysłał na konsultacje i 3 lekarzy potwierdziło chociaż niebyli tacy pewni.
Mi beta skakała.
ja byłam w ciąży pozamacicznej w 9 tygodniu bo wcześniej lekarz powiedział że pęcherzyk jest w macicy .pojechałam do innego A tam od razu było wiadomo jak trafiłam ma stół to już miałam krwotok wewnętrzny. To była moja 3 pozamaciczna! Teraz jestem w ciąży Ale dzięki in vitro 13 lat walczyłam by zostać mama

reklama
Do góry