reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Idę się ubrac bo mi ziiiiiiiiimno
142.gif
rzuccie co na rozgrzewkę
puppy_dog_eyes.gif
ognisko.gif
ogien.gif

Prosie Cię bardzo ;-)

Asiulinka chyba by mnie stąd nikt nie wygnał
spoko.gif

Czy wasze maluffy gadaja przez sen? Bo moja córcia od kiedy zaczęła gaworzyc to robi to nawet w nocy
5.gif
Moja czasem mruczy, ale to takie nieartykułowane dźwięki których mową nie wypada nazwać

aaaa to żeby Ci prania na strych nie podrzucali;-):-):-)dobra naprawde lecę
th_0girl_witch.gif
do rana laseczki kochane
Oj, wykrusza się towarzycho powoli
52.gif
, to straszne...

A mi się kiedys zdarzyło krzyczeć na M, żeby uważał, bo pościel pogniecie.:oo::zawstydzona/y::sorry2:

no a co myślał że się sama poprasowała
7.gif
lepiej niech w nocy uważa
spioch.gif
No właśnie, trzeba mu było jeszcze żelazko wręczyć żeby naprawił co zepsuł
3.gif

Totalne przegięcie z jego strony, trzeba go było
113.gif

Mój J. poszedł w końcu spać, marudny się zrobił to go wygnałam do łóżka...I język mu się lekko plątał...I zamiast skupiać się na tym, co piszecie musiałam ostro słuch wytężać na tym co on mówi do mnie :sorry2:

No to zostałam sama
45.gif

Nudno będzie
141.gif

Nie pozostaje mi nic innego jak
139.gif

I odrobina szaleństwa
malpka%20na%20lozku.gif

Ale smutno tak samej
beksa.gif

No ale skoro nie chcecie mi towarzyszyć to nie
asterix.gif