reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
DZIEŃ DOBRY. Pieeeeerwsza. Staś dzis nad ranem obudził sie z mokrą piżamką,:baffled: przebrałam mu, i sie paskud rozbudził w związku z czym od 5 nie śpimy już.:wściekła/y:
Nie jesteś sama.U mnie pobudka zawsze punkt 5!!!!
Już mam dość.
O dziewczyny co byście zrobiły jakby Wasz mąż nazwał Was "Zdzirą"??? Jestem ciekawa.:tak:

Właściwie to nawet dobrze że tak wcześnie pobudka była bo zdążyłam nadrobić troszku.;-)
Modlitwa mężczyzny:
,,BOŻE DROGI"
"
Dooooobreee. Na poprawe humoru z rana:-)
Mój Staś powiedziałby myniam myniam
impresska się rozkreca widzę:tak::-)

ja bym pojodłowała :dry:

a co się będę ograniczać - łodiridiiiiiiii- dili-liliiiii

Pust wsiegda budiet sońce,pust wsiegda budiet nieba,pust wsiegda budiet mama,pust wsiegda budu ja...

VI,special for you : Myyyyyyszerejjjjjjjj pancerniiiii

:-D:-D:-D
To ja też
"...hej sokoły, omijajcie góry lasy doły...."
To już prawie jak koncert EUROWIZJI, brakło tylko : Góralu, szy si ne szaaaal????
Madźka niestety mała znowu wariuje a mężuś dał sobie spokój i płacze....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A czemu mąż Aluśki płacze??
Lachonki musimy sobie takie stanowisko sprawić:

smiesz_zdj5_22sm.jpg
Faaajne, tylko żeby jeszcze lodówka po ręką była to nie trzeba by było wcale wstawać od kompa:-)
A mi się kiedys zdarzyło krzyczeć na M, żeby uważał, bo pościel pogniecie.:oo::zawstydzona/y::sorry2:
Ha ha ha ha ha

ognisko.gif
ogien.gif

Moja czasem mruczy, ale to takie nieartykułowane dźwięki których mową nie wypada nazwać
Stasiu sie czasem śmieje na głos przez sen

Tęskniłyście za mną kochane???
Nie było mnie pare dni ale musiałam z M pobyć trochę:-)
Ja dziś byłam odstawić męża na lotnisko:-( Juz poleciał, pisał że w Danii juz jest, tam mają przesiadkę do Norwegii:( Jak ja to wytrzymam....
Cały czas myśłałam że coś się wydarzy, że odwołają albo ze nie poleci, a tu się okazało że jednak poleciał.... aż mi się beczeć chce... 6 tygodni to kupa czesu, a dzieciaki jakieś takie marudne są, Michał to chyba czół że tata jedzie bo cały czas na nim wisiał i tulił się do niego:biggrin2: Nawet się nie pożegnał z synem bo spał. Ciekawe jaka będzie reakcja Michała na Krzyśka jak wróci, w końcu 6 tygodni to trochę jest....
Nie nadraobiam bo nie jestem w stanie kochane, wybaczcie:-)
Ja chora jestem angina się przypałętała, Michałowi przeszła choroba także spoko, lekarz był u nas i Wojtka zbadał tez zdrowy:-) Tylko mnie coś polamało... Chyba z rozpaczy i tęskonoty za mężem....
Miłego dnia życzę kochane i trzymajcie za mnie kciuki bo chyba oszaleję...

reklama
Kobiety ja za wami nie nadzram!!
Chyba sie wycofam z tego forum boo wkrecenie sie w tak zwarta grupe jest wprost niemozliwe :-(

Do góry