Ja miałam na nie pękniętym, dzisiaj 10 dzień od inseminacji jeszcze czekamyJest wiele zdań na temat inseminacji przy pękniętym i jeszcze nie pękniętym jakie wy macie zdanie ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam na nie pękniętym, dzisiaj 10 dzień od inseminacji jeszcze czekamyJest wiele zdań na temat inseminacji przy pękniętym i jeszcze nie pękniętym jakie wy macie zdanie ?![]()
Ja już 11 dnia robiłamJa miałam na nie pękniętym, dzisiaj 10 dzień od inseminacji jeszcze czekamy![]()
Betę czy sikacz ?Ja już 11 dnia robiłamnie wytrzymałam dłużej
BetęBetę czy sikacz ?
Przypomnisz jaki Ci wynik wyszedł ?
50 a po 2 dniach 147Przypomnisz jaki Ci wynik wyszedł ?
To zależy w jakim dniu przechodzisz owulacje, każda kobieta jest inna, ja mam dość wcześnie bo w 11/12 dniu i jechałam na monitoring 11 dnia z rana.Dziewczyny ja mam się zgłosić na USG w 12 dc nie wydaje się to Wam za późno?
Ja mialam monitoring w 10 dniu cyklu, potem w 12 dc a w 13 dniu miałam inseminacjeDziewczyny ja mam się zgłosić na USG w 12 dc nie wydaje się to Wam za późno?