Uważam, że joga jest rewelacyjna również rewelacyjna na problemy z kręgosłupem. Mój mąż dostał zestaw ćwiczeń i większość to była właśnie z jogi, którą zdarza mi się ćwiczyć i uwielbiamto u mnie za rok 40 i mam szczęście, że mój kręgosłup jest ok. Moim zdaniem to przez tryb życia mamy (mamy, tzn. nasza populacja) problemy z kręgosłupem, praca siedząca, mało ruchu, wszędzie samochodem.. Na pewno wzmocnienie mięśni kręgosłupa jest dobrym rozwiązaniem a z tym wiąże się regularny trening
reklama
Figola3
Fanka BB :)
tak, potwierdzamUważam, że joga jest rewelacyjna również rewelacyjna na problemy z kręgosłupem. Mój mąż dostał zestaw ćwiczeń i większość to była właśnie z jogi, którą zdarza mi się ćwiczyć i uwielbiam![]()
Lipaaa
Pięknie imię i urocza dziewczynai Dominika was wita
Zobacz załącznik 1318409
Ważne, żeby angażować mięśnie głębokieUważam, że joga jest rewelacyjna również rewelacyjna na problemy z kręgosłupem. Mój mąż dostał zestaw ćwiczeń i większość to była właśnie z jogi, którą zdarza mi się ćwiczyć i uwielbiam![]()
Ja jeszcze tylko dziś mam labę
Obiecałam sobie, że do 6 miesiąca życia małej mam luzy a potem wracam na drążek
Lipaaa
Ojejku, ten mały przystojniak wygląda jak brat AnastazjiTo ja też dołączam mojego malucha![]()
E
ecza
Gość
Cudownai Dominika was wita
Zobacz załącznik 1318409
To ja też dołączam mojego malucha![]()
A Julian już zajęty przez którąś z panienek?
Mary2094
Witamy serdecznie:-) nie ma czego się wstydzić, nie gryziemyWitam Was wszystkie serdecznie.
Przyznam szczerze, że śledzę ten wątek już bardzo długi czas, jednakże nigdy nie miałam odwagi udzielić się publicznie. Myślę że czas to w końcu zmienić
. Mam nadzieję, że będę mogła dołączyć do tego zacnego grona
. Wasze historie, rady, cenne wskazówki nieraz pomogły mi w wychowaniu mojej latorośli. Miałam być kwietniową mamą
, los chciał inaczej i moja pierwsza córeczka pojawiła się na świecie 26.03 przez cc, nazywa się Lili
.
Figola3
DziękujęPięknie imię i urocza dziewczyna
Ważne, żeby angażować mięśnie głębokie
Ja jeszcze tylko dziś mam labę
Obiecałam sobie, że do 6 miesiąca życia małej mam luzy a potem wracam na drążek![]()
starszaki wyglądały identycznie jak Domi, a teraz nie są podobni do siebie. Jestem ciekawa jak będzie wyglądać za kilka lat i czy będzie podobna do rodzeństwa
jeśli masz taką możliwość to nie zwlekaj - ruch to zdrowie
Mary2094
Matko dobrze ze ktos tu zamawiał z next! Jak z zamówieniami? Bo się różnych opinii naczytalam. Piękne mają body I kilka z UK mam. Kilka razy chciałam zamawiać ale te opinie..Kupiłam Idze nowe pajace w większym rozmiarze....te środkowe będą jej idealnie pasować do tapety w pokoju
Uwielbiam śpiochy z next
No i jeszcze takie...cudne są...Buy Baby 3 Pack Sleepsuits (0m-cy-2lata) from Next Poland
Shop for Baby 3 Pack Sleepsuits (0m-cy-2lata) at Next Poland. Dostawa za granicę i możliwość dokonania zwrotów. Kup teraz!www.next.pl
Buy 3 Pack Appliqué Character Sleepsuits (0-2 lat) from Next Poland
Shop for 3 Pack Appliqué Character Sleepsuits (0-2 lat) at Next Poland. Dostawa za granicę i możliwość dokonania zwrotów. Kup teraz!www.next.pl
O rodzeństwoOjejku, ten mały przystojniak wygląda jak brat Anastazji![]()
reklama
L
LipcowaLi
Gość
D
Ostatnio edytowane przez moderatora: