M
Monini92
Gość
Jakie spojrzenie, ciekawe co sobie myślałaNo to i moja Iga się pokaże![]()

Dziewczynki to takie małe laleczki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie spojrzenie, ciekawe co sobie myślałaNo to i moja Iga się pokaże![]()
Tak dokładnie to wygląda....jeszcze kupa bardzo rzadka się pojawi i możesz wypatrywaćNie wiem czy już faktycznie coś się dzieje czy to przeziębieniowe, w nosie gluty, językiem ciągle jeździ po dziąsłach, odkasluje czasem, i wszystko idzie do buzi.. Ja juz nie wiem jak to ząbkowanie moze wyglądać
Hehe znowu mi tą opaskę założyła i każe się uśmiechać.....pewnie to sobie myślałaJakie spojrzenie, ciekawe co sobie myślałaśliczna dziewczynka
Dziewczynki to takie małe laleczki![]()
No coś dzisiaj takie miała później rzadkie kupki. ZobaczymyTak dokładnie to wygląda....jeszcze kupa bardzo rzadka się pojawi i możesz wypatrywać
Hehe znowu mi tą opaskę założyła i każe się uśmiechać.....pewnie to sobie myślała
![]()
No to witamy Lili w gronie marcowych dzieciaczków no i oczywiście Ciebie w gronie marcowych mamWitam Was wszystkie serdecznie.
Przyznam szczerze, że śledzę ten wątek już bardzo długi czas, jednakże nigdy nie miałam odwagi udzielić się publicznie. Myślę że czas to w końcu zmienić
. Mam nadzieję, że będę mogła dołączyć do tego zacnego grona
. Wasze historie, rady, cenne wskazówki nieraz pomogły mi w wychowaniu mojej latorośli. Miałam być kwietniową mamą
, los chciał inaczej i moja pierwsza córeczka pojawiła się na świecie 26.03 przez cc, nazywa się Lili
.
Witamy, to tak jak ja i Czajo, od początku w tym gronie, aktywnie od czerwca.Witam Was wszystkie serdecznie.
Przyznam szczerze, że śledzę ten wątek już bardzo długi czas, jednakże nigdy nie miałam odwagi udzielić się publicznie. Myślę że czas to w końcu zmienić
. Wasze historie, rady, cenne wskazówki nieraz pomogły mi w wychowaniu mojej latorośli. Miałam być kwietniową mamą
, los chciał inaczej i moja pierwsza córeczka pojawiła się na świecie 26.03 przez cc, nazywa się Lili
.
to u mnie za rok 40 i mam szczęście, że mój kręgosłup jest ok. Moim zdaniem to przez tryb życia mamy (mamy, tzn. nasza populacja) problemy z kręgosłupem, praca siedząca, mało ruchu, wszędzie samochodem.. Na pewno wzmocnienie mięśni kręgosłupa jest dobrym rozwiązaniem a z tym wiąże się regularny treningJa wam współczuję dziewczyny z tymi kręgosłupami. Mi za 2 lata stuknie 40 ale odpukać kręgosłup nie doskwiera. Natomiast mój mąż też często cierpi. Kiedyś regularnie jeździł na jakieś blokady przy użyciu sterydów i pomagało na jakiś czas. Jednak, ile można tak się truć? Teraz korzysta z pomocy dobrego masażysty, podobno masaż boli ale potem jest mega ulga![]()
WitajWitam Was wszystkie serdecznie.
.
i Dominika was witaNo to i moja Iga się pokaże![]()