ilmenau
Fanka BB :)
Jak wy to robiciedwa dni mnie nie ma a ty tyle stron
normalnie ja to chyba jestem jakaś niezorganizowana
ja was pomału doczytuje ale w między czasie noszę córę bo katar mniejszy to teraz jak na złość kaszel cholera.
U nas podobnie było, najpierw katar potem kaszel. Pomogły inhalacje, możesz sama robić z soli fizjologicznej - 15 minut po oklep plecki żeby wydzielina się odkleiła ibeyszysc nosek. Plus wiadomo sprawdź z pediatra czy osłuchowo jest czysto.
zazwyczaj to jest jeszcze niedojrzały układ nerwowy. Ja wolę pediatrę takiego starszego - ma więcej doświadczenia i nie odsyła do specjalistów z byle powodu - ale takiego to ze świecą szukać
@Mary2094 tez obstawiam niedojrzalosc układu nerwowego. Tak było u mojej starszej i teraz z Bartkiem już nie biegam po neurologach, bo on ma to rzadziej niż córka. Natomiast fizjoterapeuta powiedziała, że takie drgania często wynikają z napięcia powięzi i można spróbować z osteopata.
że tyle utyłam?
długie leczenie invitro+stres za każdym razem+23 tab dziennie+obżarstwo = 15 kg nadwagiale warto było
teraz zrzucam i wiem, że zrzucę!
Zrzucisz, zrzucisz

Przy starszej po roku miałam mniej niż przed podejściem do ivf, tak mnie przegonila