reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no wiec zrezygnowalabym z tej postrzepionej grzywki na rzecz krotszej ale tresciwszej, ale jezeli masz krecone wlosy ciezej byloby Ci ja utrzymac prosta. Grzywki juz dlugo sa w modzie wiec pewnie neidlugo sie skonczy ta moda, wiec mozesz tez zrezygnowac calkiem z niej. Jezeli wlosy Ci sie kreca naturalnie powinnas zrobic wiecej pasemek - beda wydawaly sie gestsze.

Megusku
bo ja dzis twierdziłam,że oszaleje z włosami:dry:A nie chce za bardzo ścinac bo weselicha tuz, tuż...

hej bylam po malego w peckolu
a mal mi odwalił histeryje,ze on chce jechac do cioci,wył całą droge dod omu,,w domu,,,potem dostałw tyłek i sie uspokoił,,,,przeprosił mi i mu przeszło,,ale co mi cisnienie podniosl to mojee:no:

ja mam nowe zajecie,hehe,,,szkole sie w html-u hehe,,tworze strone,,a raczejs zablonn:baffled::sorry2:

Cara ładna z Ciebie dziewczyna :tak:

KasiaIrlandka ile Ty kochana masz latek? Bardzo młodo wyglądasz :tak:

Ewcia widzę, że mamy podobne dzieci (o charakterze mówię) Jędrek też potrafi wpaść w trans i wydzierać się, że on np. chce do babci iść :wściekła/y:

megusek witaj, bo my się chyba nie znamy :sorry2:

A ja jakoś kiepsko się czuję. Oby mnie tylko jakieś choróbsko nie brało :baffled:

reklama
Do góry