ilmenau
Fanka BB :)
Pozdrawiamy z rannych zabaw(Ps. Jak oduczyc dziecko obrywania tych obrzeży? Dla niej najlepsza to zabawa)
Nie oduczaj! Potem będzie zabawa jak będzie raczkowac - podniesiesz jej te ranty, żeby tworzyły kat 90 stopni z mata a ona będzie do nich przychodzić i uklepywac. Po pół godziny takiej zabawy na początku raczkowania drzemka murowana a ty masz czas dka siebie

Nelunia też pozdrawia w swoim pierwszym kucykuZobacz załącznik 1319662
I wytrzymała? Moja starsza przez pierwsze 1.5 roku ba założenie czegoś na włosy reagowała płaczem. Teraz potrafi przytargać nie wiem skąd 20 spinek i kazać sobie je wpinać we włosy

Wooow włoski świetne, po kim odziedziczone
?
Ja jak byłam mała to lysinka, natomiast Lili po porodzie miała czarne włoski, powycieraly się, ale teraz znowu zaczynają rosnąć
.
Poniżej wspominki![]()
Cudne są takie wspomnienia. Ale ten czas leci!
U nas pierwsza marchewka, szału nie bylo ale w przypadku młodego chyba wygra blw, bo papki nie chciał ale wziął do ręki kawałek i memlal sobie. W weekend dam mu ziemniaczka, bo spodziewam się ze pietruszka też szału nie zrobi

Byłam też dzisiaj u fizjoterapeuty uroginekologicznego na wizycie po porodzie, trochę późno ale cóż

A w temacie alko to ja też niepiwna, niewódkowa ale za winkiem i cydrem tęsknię... Ostatni raz piłam w lipcu 2018.