reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześc Lachony! wróciłam z zastrzyku i stwierdzam że muszę oc i ac na wózek wykupic:baffled: Rozkraczył mi się na drodze i doopa:dry:Musiałam po męża dzwonic co by nas zholował:-(Przyszedł ale okazało się że zostawił Adriana samego w domu. Bosssssssssssz jakiego miałam stresa:unsure: ja nie wiem może nadopiekuńcza jestem, ale teraz tyle się słyszy o wypadkach, bo dziecko było chwilkę samo:hmm: Na szczęście u nas wszystko oki:tak: Teraz tylko zmolestowac męża co by mi wóz naprawił:oo2:

reklama
No wiec...Bodzinka moim zdaniem nie powinnas obcianac wlosow bo bardzo ladnie Ci w dlugich. Jezeli chcesz mozesz jedynie jakos podciac kilka cm i zrobic bardzo kilka delikatnych pasemek. Nie chodzi mi o wyrazne pasma ale pasemeczka o odcieniu kilka tonow jasniejszym od Twoich natural. Zalety takich pasemek sa takie ze: ozywia Cie, bo masz dosyc jasna karnacje oraz nie bedzie predko widoczny odrost i w zwiazku z tym fryzjer nie zarobi na Tobie na pol domu ;-) . Jezeli chcesz wiecej inf napisz na priv, bo pasemka moze Ci zrobic nawet mama...

Ja teraz mam kilka chwil na odsapniecie od Kubka, bo maz wrocil z pracy.
Bidna Madzienka Sikoreczko Caluski

Witam sie z Wami serdecznie. Mimo ze nie jestem tu nowa to tylko kilka osob kojarze. Dziekujemy za zyczonka zdroowka dla Kubka. Zeby te strupy zlazily szybciej, a tu widoku nie ma na wyjscie z izolacji...a pogoda same widzicie jaka

sikoreczka Biedna Madziulka :-( Jak tam wózek....dał się naprawić?

megusek no ja jakoś Ciebie nie pamiętam...... a bywam tu codziennie od ponad roku :baffled: może to moja skleroza......... wiesz w moim wieku ;-):tak::-D wszystko możliwe ;-)

megusek a ja? ;)
Teraz mam podstawe ciemny braz, blond i czerwone pasemka ;)... Wczesniej byly fioletowe zamiast czerwonych ;)

Cara ładna z Ciebie dziewczyna :tak:
Ewcia widzę, że mamy podobne dzieci (o charakterze mówię) Jędrek też potrafi wpaść w trans i wydzierać się, że on np. chce do babci iść :wściekła/y:

brało :baffled:
no dokladnie,,ostatnio tez to zauwazylam,,,hmm telepatia dzieci czy jak
no pustawo
jakw chodzilam,to bąłam sie nadrabiac ze 20 stron,,a tu niecąła jedna,,,nieźlee

a dzisiaj co impra jest czy nie,,bo u mnie chłodziarka zasuwa na maksa,,hihi

Jezdem:-):-) Sikoreczka Link 4 trzeba było wezwać ;-);-) Ale dał się złożyć do kupy ?? Bo bez wehikuła to kiepsko:-:)-(.
Asiulinka oj szykujemy się na impresskę, oj tak :tak::tak:. Ja nawet mejkapa walnełam sobie piątkowego - a co, na bogato:sorry2:. Ewcia szkło się chłodzi?? Sewa, co Ty się rozkładasz:baffled: szybko jakies rozgrzewajace płyny są ci potrzebne myslę:dry::-D:-D Swoja drogą, Sewa postuluję cobys wrzuciła jakiś przepis do księgi kucharskiej bo Twoja zapiekanka z tuńczykiem :szok::szok::szok: pychotaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:tak::tak:

Bodzia, ja tam nie wiem co ci napisac to chociaz cię uściskam duszyczko moja kochana :tak:;-):-D:-D

Idę spagetti nastawic, i starego po wino wyrzucic;-);-)

Witam Babeczkie
Witam mową mamusię na wątku Domówek
Wiecie co? normalnie padam na twarz dzisiaj. Dzieciaki oczywiście pełne energii... Oczywiście.
Mój mąż tak latał wczoraj rano bo zaspał do pracy i zostawił samochód szefa u nas na podwórku szkoda tylko że zapomniał go zamknąć. Właśnie zaobaczyłam jak wracałam ze spaceru. Stał sobie otwarty cały wczorajszy dzień całą noc i dzisiaj cały dzień no i chyba nocka też go taka czeka. Zaznaczę że nie mamy żadnej bramy wszystko otwarte.

reklama
Do góry