reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Uff wóz nareperowany! Następnym razem faktycznie Link-4 zamówię. No jeszcze tylko smarowanko kółek i będzie gites:tak: ja mam jeszcze trzy wózki, ale dwa to mega giganty są i chyba jakbym na te drugie piętro wlazła to trzebaby było karetkę reanimacyjną do mnie wzywac:szok: a ten trzeci to parasolka nie rozkładana, a Madziocha jeszcze sypia na dworku:dry: Muszę ten wózeczek po Madzi chyba do komisu wstawic, bo w dobrym stanie jest a szkoda trzymac.
Oki idę karmic i kąpac towarzycho i jak męż da to sie stawię na impressssssssssssssskę
alko.gif
travolta.gif
wesolyromek.gif

Bo Marty nie ma i dlatego taka cisza.;-);-)
A ja mam skończone 18 lat......:tak::tak::tak: i jeszcze ponad połowę z drugiej osiemnastki.
To witaj w gronie młodych mam:-D

Oj dziekuje dziekuje :zawstydzona/y: az mi glupio teraz :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Od czasu tamtych zdjec mam jakies 6 kg mniej ;)
A nie było źle dziewczyno:-D

co tu tak puściutko.....po imprezie wczorajszej odpoczywacie?:-p:laugh2:

Cześc Lachony! wróciłam z zastrzyku i stwierdzam że muszę oc i ac na wózek wykupic:baffled: Rozkraczył mi się na drodze i doopa:dry:Musiałam po męża dzwonic co by nas zholował:-(Przyszedł ale okazało się że zostawił Adriana samego w domu. Bosssssssssssz jakiego miałam stresa:unsure: ja nie wiem może nadopiekuńcza jestem, ale teraz tyle się słyszy o wypadkach, bo dziecko było chwilkę samo:hmm: Na szczęście u nas wszystko oki:tak: Teraz tylko zmolestowac męża co by mi wóz naprawił:oo2:
zmolestować By wóz naprawił może coś innego:-D:-D

Uff wóz nareperowany! Następnym razem faktycznie Link-4 zamówię. No jeszcze tylko smarowanko kółek i będzie gites:tak: ja mam jeszcze trzy wózki, ale dwa to mega giganty są i chyba jakbym na te drugie piętro wlazła to trzebaby było karetkę reanimacyjną do mnie wzywac:szok: a ten trzeci to parasolka nie rozkładana, a Madziocha jeszcze sypia na dworku:dry: Muszę ten wózeczek po Madzi chyba do komisu wstawic, bo w dobrym stanie jest a szkoda trzymac.
Oki idę karmic i kąpac towarzycho i jak męż da to sie stawię na impressssssssssssssskę
alko.gif
travolta.gif
wesolyromek.gif
Samam miałam dzisiaj problemy,samochód nie chciała mi odpalić!!!:angry: :-(

a moje dzecko zawsze pada kolo 19:)
a kolacje to o 18 je i juz marudzi ze chce sie kapac i spac.

sikoreczka79 w czeladzi jest fajny komis,niedawno tam oddawalam wozek oliwki.

reklama
Buhahahahaha Anula już myślałam że ty jakimś super tajnym kodem nadajesz:sorry2::laugh2:
Ollka wiem że tu jest komis ale jak ostatnio w nim byłam to taki natłok wózków miał że:szok: W Siemcach na Barbary jest nowootwarty komis. Zastanawiam się czy tam nie wstawic. Tylko mam mały problem: nie chce mi się go wyprac:-p No pozoataje jeszcze allegro ale jak pomyślę o wysyłce:baffled:

Do góry