reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Mój wczoraj jadł na wypasie. Ugotowałam mu buraczka z ziemniakiem, dynią i marchewką a do tego pół żółtka i łyżeczka kaszy manny. Mały zjadł mega porcję i pominelismy jedno mleko przez to 😱🙂
Ooo to super...nic nie było po żółtku?Bo ja się zbieram żeby podać jakoś niebawem ale się boję czy coś nie będzie jej....Bo różne historie słyszałam o "pierwszym razie" z jajkiem:/

reklama
Ooo to super...nic nie było po żółtku?Bo ja się zbieram żeby podać jakoś niebawem ale się boję czy coś nie będzie jej....Bo różne historie słyszałam o "pierwszym razie" z jajkiem:/
Nic mu kompletnie nie było ale na razie odpukać bo młody cokolwiek zje, na wszystko reaguje dobrze. Robiłam mu też mus z jabłka, gruszki i banana i też zero rewolucji. To żółtko będę mu podawać jakiś czas a potem już całe jajko. Bardziej się właśnie białka boję bo ono jest najbardziej alergizujące.

Nic mu kompletnie nie było ale na razie odpukać bo młody cokolwiek zje, na wszystko reaguje dobrze. Robiłam mu też mus z jabłka, gruszki i banana i też zero rewolucji. To żółtko będę mu podawać jakiś czas a potem już całe jajko. Bardziej się właśnie białka boję bo ono jest najbardziej alergizujące.
No z białkiem zazwyczaj są przeróżne historie...ale jak dobrze reaguje na wszystko to pewnie i z białkiem nie będzie problemu....:)To ja też jakoś w tyg może zbiorę się do tego żółtka....:)

Wszystkiego Najlepszego dla Dobrusi:)😍
🥳Zgadzam się z Vanes...oprawki okularów cudnie dopasowane:)

Aj Nelcia i jej te włoski....cudowna...Wszystkiego Najlepszego z Okazji 6 miesięcy😍
😍P.S. Mam to samo ubranko ale w większym rozmiarze...dostałyśmy w prezencie:)
Dziękujemy 🥰 Nelka dostała to ubranko i inne od mojej mamy na pół roczku 😀

Ja myślę żeby dać w całości do ręki ugotowane jajo tylko czy nie będzie się jej kleić do podniebienia, bo wiadomo jakie są jajka by musiała je przepijać.

No patrzę na to na allegro ale w większości to owoce mają lub marchewkę lub dynię...jeden tylko obiadek widziałam a chciałam w jakieś zupki czy coś się zaopatrzyć🤔
Ja właśnie gdzieś na jakimś rankingu słoiczków (szukając inspiracji 😉) czytałam, że mają dobry skład ale niestety mały wybór .

Ostatnia edycja:
Sto lat!!!

@karoo-kp pokaz torta 😍🤗😍
A proszę, skończyłam o 12 😁😁😁 w środku krem ze śmietany, mascarpone i truskawek plus odrobinę żelatyny ❤
20210926_124549.jpg

reklama
Do góry