reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja się boje ze po papkach będzie mi ciężko na blw teraz córkę przerzucić. Aż mam ochotę jej jutro znow coś dać. I myślę teraz co.

Już doczytałam, że spróbowałaś jednak, super ze się udało. Ale chciałam Ci napisać, że dziecko bez problemów SI lub logopedycznych w każdej chwili może przejść na blw.
BTW - cuuudne ma włoski twoja córcia 🥰

@Mary2094 miałam Ci jeszcze napisać polecają kubek reflo ja zamówiłam muszę iść do paczkomaty i odebrać😋 jak spróbuję to powiem.

Też już doczytałam, że się nie sprawdził. Chciałam Ci pisać, że u mojej starszej się nie sprawdził ten kubek bo już pierwszego dnia obczaiła jak się wyciąga tę nakładkę i był koniec picia z tego kubka... Miała wtedy 8.5 miesiąca, więc więcej niż twój synek ale efekt finalny ten sam - wyrzucone pieniądze 😂

reklama
O rany dziewczyny, jak mi cięźko uwierzyć,że 4 lata o tej porze brałam prysznic, o 8.30 szłam na porodówkę a o 10.30 miałam już tego grzdyla Dobrusiowego na rękach ❤❤❤
20210926_074733-COLLAGE~2.jpg

O rany dziewczyny, jak mi cięźko uwierzyć,że 4 lata o tej porze brałam prysznic, o 8.30 szłam na porodówkę a o 10.30 miałam już tego grzdyla Dobrusiowego na rękach ❤❤❤Zobacz załącznik 1320502
Sto lat dla Dobrusi! 😘😘 Niech żyje nam! I NIECH DZIŚ SIĘ SPEŁNIĄ JEJ WSZELKIE MARZENIA!

Człowiek ledwo nie mrugnie a rok za rokiem ucieka i nawet nie wiadomo kiedy. Tak samo jak niedawno wszystkie rodziłyśmy, był marzec, i moment będą święta..Przeraża mnie to że ten czas tak biegnie.

O rany dziewczyny, jak mi cięźko uwierzyć,że 4 lata o tej porze brałam prysznic, o 8.30 szłam na porodówkę a o 10.30 miałam już tego grzdyla Dobrusiowego na rękach ❤❤❤Zobacz załącznik 1320502
Wszystkiego Najlepszego dla Dobrusi:)😍
🥳Zgadzam się z Vanes...oprawki okularów cudnie dopasowane:)

Moja kochana Nelinka skończyła dzisiaj pół roczku 🥺😍🥰 Tak bardzo ją kocham ❤️
Zobacz załącznik 1320452Zobacz załącznik 1320453Zobacz załącznik 1320454
Aj Nelcia i jej te włoski....cudowna...Wszystkiego Najlepszego z Okazji 6 miesięcy😍
😍P.S. Mam to samo ubranko ale w większym rozmiarze...dostałyśmy w prezencie:)

reklama
Do góry