E
ecza
Gość
A ja na mleku ale modyfikowanym tym co je na co dzieńCzajo czy u was przy podejrzeniu alergii na bmk planujesz podawać kaszkę na mleku czy na wodzie? Bo ja chyba bardziej skłaniam się ku wodzie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja na mleku ale modyfikowanym tym co je na co dzieńCzajo czy u was przy podejrzeniu alergii na bmk planujesz podawać kaszkę na mleku czy na wodzie? Bo ja chyba bardziej skłaniam się ku wodzie![]()
Hmmm bo ja tak sobie pomyślałam żeby mniej pił mleka to może rzadziej będzie go wysypywać. Chociaż z drugiej strony on I tak nie zje tego nie wiadomo ileA ja na mleku ale modyfikowanym tym co je na co dzieńJuż nawet robię zaopatrzenie powoli bo jutro zamierzam coś podać...
Zacznę chyba od bezmlecznej kukurydziano-ryżowej z tapioką i bananem z bobovity bio bo taką dorwałam a skład ok a na resztę czekam aż przyjdzie
![]()
Tzn ja się nie boję, bo wiem, że nie raz może się zakrztusić. Udzielić pomocy będę umiała jeśli chodzi o pierwsza pomoc. Także jest okey. Ale w sumie brokuł suchy tak jak mówi Vaness więc może temu. Trzeba spróbowaćKochana, nie unikniesz zakrztuszenia. Wszystkie dzieci się krztuszą, jest część naturalnego procesu nauki jedzenia, dlatego dziecka z jedzeniem nigdy nie zostawia się samego. Ważne żeby w razie jakby dziecko sobie samo nie radziło (a zauważysz), położyć je na nodze sobie, tak, żeby głowa była niżej i uderzać w plecki. Są też kursy pierwszej pomocy dla maluchów, jeśli Cię tak strasznie stresuje możliwość zakrztuszenia, to poszukaj i się zapisz, będziesz pewniejsza.
Dobrusia miała dzisiaj do przedszkola wrócić.
Wczoraj zarzygała mi pół pokoju, wczoraj rano z kolei Marcelina wymiotowała, ale myślałam, że może włosa z podłogi jakiegoś zjadła, bo po dywanie u mojej mamy się przewalała. U niej się na tym poranku skończyło, więc założyłam, że to tylko to ....
Haha, a my z mężem na Bydgoszcz mówimy Brzydgoszczo matko a ja tak kocham Bydgoszcz![]()
Nie no fajnie macie bo mój dziś wstał sobie po 5 jużWiesz , że moja dzisiaj zrobiła podobnie....ale było to jakoś przed 7...zaczęła coś już tam pomrukiwać...to mąż mówi a jeszcze chwila i pójdę włączyć jej karuzelkę...a za chwilę cisza....i spała do 8:10
Wczoraj tak jak było napisane podczas zamówienia z next , że będzie przesyłka u mnie tak była...wszytko w porządku...żadnych opóźnień i zamówienie zgodne...![]()
Dokładnie ile oni tego zjedzą...parę łyżeczekHmmm bo ja tak sobie pomyślałam żeby mniej pił mleka to może rzadziej będzie go wysypywać. Chociaż z drugiej strony on I tak nie zje tego nie wiadomo ile![]()
A no to moja poszła około 20:30 wczoraj bo się siłowała przed snem ze śpiworkiem to trochę jej zeszło bo zazwyczaj przed 20 już śpiNie no fajnie macie bo mój dziś wstał sobie po 5 jużCo prawda spał od wczoraj od godz 19 ale ta 5 trochę mnie osłabiła
![]()
Ja jestem za :-) w piątek jadę do athleticomedu więc możemy was odwiedzić:-)A może Mary2094, wpadniesz do mnie ? Mieszkam na wjeździe do miasta nie stałabyś w korku? Lub jeśli wolisz wpadnę do Ciebie.
Ciekawe czy dziewczynki by się ze sobą bawiły?
a na długo same zostajecie?No to ząbki idą...u mnie jak zobaczyłam białe plamki to zęby były na dniach wyczuwalne już przebite....moja przestała się ślinić jak wyszły te dwa a od dwóch dni znowu potok śliny i wszystko do paszczy pakuje....więc pewnie idą nowe:/Ach z dziećmi to tak jest....najpierw kolki....skoki non stop...zęby...a później niby te "bunt 2..3 latka"i tak do 18
Ale damy radę
U mnie zacznie się pewnie niebawem jakiś dół bo od środy znowu sama z nią zostaję 24/dobę więc będzie bajlando na nowo
A Ty Mary się nie dołuj bo Anastazja świetnie się rozwija i tylko trzeba się cieszyć....a my matki...kiedyś odpoczniemy i zrelaksujemy się na maxa![]()
Dzięki za info odnośnie nexta :-) będę zamawiać w takim razieWiesz , że moja dzisiaj zrobiła podobnie....ale było to jakoś przed 7...zaczęła coś już tam pomrukiwać...to mąż mówi a jeszcze chwila i pójdę włączyć jej karuzelkę...a za chwilę cisza....i spała do 8:10
Wczoraj tak jak było napisane podczas zamówienia z next , że będzie przesyłka u mnie tak była...wszytko w porządku...żadnych opóźnień i zamówienie zgodne...![]()