dla mnie są warte ceny rewelacyjneOesu jaka cena
To ja chyba sobie sama uszyję![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dla mnie są warte ceny rewelacyjneOesu jaka cena
To ja chyba sobie sama uszyję![]()
Pewnie warte, ale nie mam, przede mną sprawa spadkowa, kupę kasy pochłoną opłaty notarialne przy dziale spadku, bo ojciec był współwłaścicielem nieruchomości po śmierci dziadka, a teraz to przechodzi na mnie i macochę, macocha nie chce, więc muszę zrobić dział spadku, a że to na moją korzyść, to ja wszystkie koszty ponoszę. I kupiłam kombinezon z dwóch warstw merino właśnie, dziewczyna mi do kompletu uszyła tez butki i rękawiczki i prawie dwie stówy pykło, to teraz butki trochę przydrogiedla mnie są warte ceny rewelacyjnejak otworzysz mass produkcję daj znać zamawiam
![]()
Ja wkładkę z pokrowcem wczoraj kupiłam na olx za 15 zeta plus przesyłka złotówkę. Były dwie bo po bliźniakach, to moja szwagierka wzięła. Może trż używki poszukaj? Do jutra olx za złotówkę jeszcze jestale się wkurzyłam na Ikeę kupiłam to krzesełko przez neta zamówiłam do tego wkładkę i piąte fajnych miseczek do musli
oczywiście trzeba zapłacić za dostawę.
po 1 nie powiadamiają że dzielą paczki
po 2 przyszła jedna paczka krzesło i tacka
po 3 kurier powiedział że druga paczka przyjdzie za kilka dni bo musieli odesłać stłuczone miseczkimówię ok
po 4 dzisiaj mi z gruszki mi z pietruszki dzisiaj przysyłają mi fakturę korygująca ze zwrotem środków
po 5 reklamacja mówię ja chce to paczkę najbardziej zależy mi na wkładce to proszę jeszcze raz zamówić my nie możemy nic zrobić i co jeszcze raz za kuriera płacićoni nic nie poradzą
fuck nie nawidze tego sklepu pierwszy i ostatni raz tam kupuje!
bo tak jak masz tyle na głowie i po portfelu to Masakra najgorzej jak się tyle złoży naraz a notariusz też swoje weźmiePewnie warte, ale nie mam, przede mną sprawa spadkowa, kupę kasy pochłoną opłaty notarialne przy dziale spadku, bo ojciec był współwłaścicielem nieruchomości po śmierci dziadka, a teraz to przechodzi na mnie i macochę, macocha nie chce, więc muszę zrobić dział spadku, a że to na moją korzyść, to ja wszystkie koszty ponoszę. I kupiłam kombinezon z dwóch warstw merino właśnie, dziewczyna mi do kompletu uszyła tez butki i rękawiczki i prawie dwie stówy pykło, to teraz butki trochę przydrogie![]()
Toć zaraz Unia będzie ble i będą dążyć do tego by się od niej odciąć. Ja czekam na ten przełom. Nie chce takiej Polski dla dziecka, i męczy mnie ta bierność.i takiego nepotyzmu
najgorsze jest to że pokazali że można tak robić bez konsekwencji i teraz każdy tak będziemam nadzieję że UE ich ostro przeora i tak jak mówi mój ojciec niestety tylko kryzys jest w stanie ludziom otworzyć oczy taki porządny kryzys gospodarczy.
niestety muszę też przyznać że nie ma na kogo głosować i znowu będzie wybieranie mniejszego zła słabe to jest
a jeszcze jak czytam że premier Holandii czy innych krajów jeździ rowerem bez obstawy to krew mnie zalewa albo jak coś się tam wydarzy to poddają się cały rząd do dymisji i obywatele na nowo głosują to rozumiem czysta karta suweren akceptuje albo nie a u nas na połowę tej wiejskiej to nikt nie głosuje dostają się do Sejmu bo są w klubiepowinny być lutego jednomandatowe i tyle.
Ja pierdole za przeproszeniem. Nie zamawiałam nigdy ze strony, ponieważ jeżdżę stacjonarnie, ale rozumiem Ciebie bo po takich ekscesach nigdy bym nie zamówiła już od nich więcej niczego.ale się wkurzyłam na Ikeę kupiłam to krzesełko przez neta zamówiłam do tego wkładkę i piąte fajnych miseczek do musli
oczywiście trzeba zapłacić za dostawę.
po 1 nie powiadamiają że dzielą paczki
po 2 przyszła jedna paczka krzesło i tacka
po 3 kurier powiedział że druga paczka przyjdzie za kilka dni bo musieli odesłać stłuczone miseczkimówię ok
po 4 dzisiaj mi z gruszki mi z pietruszki dzisiaj przysyłają mi fakturę korygująca ze zwrotem środków
po 5 reklamacja mówię ja chce to paczkę najbardziej zależy mi na wkładce to proszę jeszcze raz zamówić my nie możemy nic zrobić i co jeszcze raz za kuriera płacićoni nic nie poradzą
fuck nie nawidze tego sklepu pierwszy i ostatni raz tam kupuje!
A z ciekawości zrobię sobie jak będę miała czas. Chciałabym zobaczyć czy się sprawdzę w takiej pracy.jeśli jesteś typem "badacza" to na pewno ci się spodoba. zrób sobie jakiś test w necie, określi jakim typem jesteś. mnie denerwują terminy w księgowości, a to podatki, a to zamknięcie miesiąca...i tak w kółko
wiesz co jeszcze krzesło spoko bo to plastik ale pokrowiec wolałabym nowy wiem że można uprać itd ale sama nie lubię sobotę kupować używanych rzeczy więc dziecku też nie chceJa wkładkę z pokrowcem wczoraj kupiłam na olx za 15 zeta plus przesyłka złotówkę. Były dwie bo po bliźniakach, to moja szwagierka wzięła. Może trż używki poszukaj? Do jutra olx za złotówkę jeszcze jest
Już jest podobno nic tylko w TVP trąbią że UE ble ble nie oglądam bo nie ma TV ale czytam na necie to włos na głowie się.......przykro mówić i patrzeć. A konferencja z imigrantami że to zboczeńcy i zoofile podobno wycięte klatki z jakiegoś filmiku na necieToć zaraz Unia będzie ble i będą dążyć do tego by się od niej odciąć. Ja czekam na ten przełom. Nie chce takiej Polski dla dziecka, i męczy mnie ta bierność.