reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja pierdole za przeproszeniem. Nie zamawiałam nigdy ze strony, ponieważ jeżdżę stacjonarnie, ale rozumiem Ciebie bo po takich ekscesach nigdy bym nie zamówiła już od nich więcej niczego.
Dział Obsługi Klienta To jakaś padaka rany lepiej dopłacić na necie i kupić
nie chce jeździć do stacjonarnego bo tam ostatnio kolejki aż na parking... i 80% nic nie kupuje tylko łazi🤬

reklama
bo tak jak masz tyle na głowie i po portfelu to Masakra najgorzej jak się tyle złoży naraz a notariusz też swoje weźmie ☹️
ooo a ten kombinezon to jakaś firma czy lokalna szwalnia?
Na grupie welnowej znalazłam, dziewczyna szyje, tu akurat merino rycyclingowe, nie wiem, czy z nowych dzianin szyje, dam znać jak kombiak przyjdzie, czy solidnie uszyty i dobrze lezy, i mogę podsć namiary wtedy. Sam kombiak 130 kosztował.

Toć zaraz Unia będzie ble i będą dążyć do tego by się od niej odciąć. Ja czekam na ten przełom. Nie chce takiej Polski dla dziecka, i męczy mnie ta bierność.
Już się zaczęło wymyślanie ile to Polska traci na byciu w UE. Trąbią gdzie się da, a wyliczenia to mają takie kreatywne, że jprdlę...

wiesz co jeszcze krzesło spoko bo to plastik ale pokrowiec wolałabym nowy wiem że można uprać itd ale sama nie lubię sobotę kupować używanych rzeczy więc dziecku też nie chce
jakoś mam fobie wiem marnotrastwo no tak mam 😟
Szanuję 🙈🙈
Ja uwielbiam kupować używki. PS, dzisiaj widziałam nowy pokrowiec na olx za grosze.

Już jest podobno nic tylko w TVP trąbią że UE ble ble nie oglądam bo nie ma TV ale czytam na necie to włos na głowie się.......przykro mówić i patrzeć. A konferencja z imigrantami że to zboczeńcy i zoofile podobno wycięte klatki z jakiegoś filmiku na necie😂😂😂 służby bezpieczeństwa.
Mnie to najbardziej śmieszy jak na tego Tuska ciągle jadą, no nieprawdopodobne rzeczy. Ogólnie propaganda straszna na TVP....🤬

Mnie to najbardziej śmieszy jak na tego Tuska ciągle jadą, no nieprawdopodobne rzeczy. Ogólnie propaganda straszna na TVP....🤬
A to też jest niezła no wiadomo że jak każdy polityk pewnie swoje za uszami ma. Ale jakoś po Sopocie kurde bez obstawy lata. I ma normalnie rodzinę, i też jakoś wierzę w Boga byli u papieża Franciszka itd. więc ***** nie wiem serio propagandę jak nic🤬A Kaczyński kurde co ma on nawet nie wie jak to jest mieć dziecko🙄 nie no kurde masakra szkoda gadać temat rzeka🤬

Na grupie welnowej znalazłam, dziewczyna szyje, tu akurat merino rycyclingowe, nie wiem, czy z nowych dzianin szyje, dam znać jak kombiak przyjdzie, czy solidnie uszyty i dobrze lezy, i mogę podsć namiary wtedy. Sam kombiak 130 kosztował.

Już się zaczęło wymyślanie ile to Polska traci na byciu w UE. Trąbią gdzie się da, a wyliczenia to mają takie kreatywne, że jprdlę...

Szanuję 🙈🙈
Ja uwielbiam kupować używki. PS, dzisiaj widziałam nowy pokrowiec na olx za grosze.
Hmmm Popatrze dzięki za cynk😜

Szanuję 🙈🙈
Tak jak dziś wyskoczyło mi na Upday (wiadomości samsunga) że już dziś wyskoczy liczba zakażeń 1200. Ja wiem ze wirus szaleje, że istnieje, sama się na niego szczepilam, ale czasem mam wrażenie że oni mają jakieś statystyki poplanowane aby wprowadzić zamęt. Gdzie wydaje mi się że takich rzeczy nie idzie zaplanować.

A weź nic nie mów. 😂😂😂 TVP omijam szerokim łukiem, ale wiele się dowiaduje jak oglądam stories na instagramie od Make Life Harder 😂
Ja ogólnie staram się omijać wszelkie te sensacje rewelacje, no ale nie da się 🙈😅. A najlepsze jest to, że jak jest faktycznie jakaś grubsza afera w kraju to ja zawsze pytam chłopa ' Ty wiedziałes' o tym i o tamtym. Okazuje się, że on też nigdy nic wie 😅😅. Także jesteśmy cofnięci pod względem newsow 😁

reklama
🤬🤬🤬 ale się wkurzyłam na Ikeę kupiłam to krzesełko przez neta zamówiłam do tego wkładkę i piąte fajnych miseczek do musli
oczywiście trzeba zapłacić za dostawę.
po 1 nie powiadamiają że dzielą paczki
po 2 przyszła jedna paczka krzesło i tacka
po 3 kurier powiedział że druga paczka przyjdzie za kilka dni bo musieli odesłać stłuczone miseczki 🙄 mówię ok
po 4 dzisiaj mi z gruszki mi z pietruszki dzisiaj przysyłają mi fakturę korygująca ze zwrotem środków
po 5 reklamacja mówię ja chce to paczkę najbardziej zależy mi na wkładce to proszę jeszcze raz zamówić my nie możemy nic zrobić i co jeszcze raz za kuriera płacić 🤬 oni nic nie poradzą 🤬🤬🤬 fuck nie nawidze tego sklepu pierwszy i ostatni raz tam kupuje!
ja nie lubię ikei, fakt mają tam czasem fajne rozwiązania, ale meble moim zdaniem są słabej jakości.

Do góry