Patii26
Fanka BB :)
No ona jest przesłodkaLaski pozdrawiamy z porannej dogoterapiiZobacz załącznik 1321855

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ona jest przesłodkaLaski pozdrawiamy z porannej dogoterapiiZobacz załącznik 1321855
Ooo superPati Próbuj sił w biurze ja to robię i uwielbiam pracę z "papierami i terminami"I tak się składa że kiedyś dołączyła do nas dziewczyna po kosmetologi i spodobało jej się i nie chce już wracać do zawodu
![]()
Tez mnie irytują te złote rady innych osób, niekoniecznie mowa tu o babciachmatko już mam zmarnowany dzień. Oczywiście po wyjściu na spacer musieliśmy spotkać teściową.12° na zewnątrz bez wiatru obydwoje ubrani w dresiki tylko mały jeszcze + Body na długi rękaw a ta mi prawi kazania że jakiś Kocyk grubszy przecież jest zimno jest 12° że dlaczego badam ki naszej nie ma że dlaczego czapki nie ma no ja pier.....Powiedziałam że nie mam czasu i się śpieszę jej idziemy bo później do fizjo jedziemy
to oczywiście zadzwoniła do mojego męża ... na serio mam się bać czy co
![]()
O kurcze, współczujęTrzymam kciuki
Ja też byłam u lekarza gin i niestety czeka mnie zabieg taka sla operacja, coś tam mi się odkleiło i wyszło na zewnątrz, a powinno być w srodku, muszą mi to wyciąć i zszyć. Mam się zgłosić po drugiej miesiączce. Najgorsze, że chciałabym już to zrobić, bo mnie to denerwuje i jest niezbyt przyjemnie, ale miesiączki brak![]()
No niestety w tych czasach w większości trzeba mieć niestety doświadczenie ehh.. No moja teściowa pracowała przez prawie 30 lat w banku, w tym roku w lipcu poszła na emeryturę, ale zna mnóstwo klientów, którzy pracują w biurach itp i właśnie od października zaczyna pracę na pół etatu w biurze, przy faktorach, rozliczeniach itp. Ona się na tym zna i to lubi, a właścicielem jest właśnie jej były klient z banku. Mówiła, że jak się wdroży to może z domu pracować. I właśnie powiedziała, że jak już tam popracuje to w przyszłym roku będzie chciała mnie tam "wcisnąć", bo po znajomości. Bo byłabym mega szczęśliwa. Bo też chcę na razie na pół etatu, więc byśmy się zamieniały z teściową przy opiece nad Nelką.Ja również bym chciała gdzieś udać się do biura aby odpocząć od ludzi oraz mieć stałe godziny pracy, lecz bez doświadczenia raczej nikt mnie nie zatrudni
Wrrr... Najgorszy typ teściowej to właśnie taki, że dzwoni potem do swojego synulka i się skarży na jego żonę i zwraca uwagę co robi źle i jak powinna robićmatko już mam zmarnowany dzień. Oczywiście po wyjściu na spacer musieliśmy spotkać teściową.12° na zewnątrz bez wiatru obydwoje ubrani w dresiki tylko mały jeszcze + Body na długi rękaw a ta mi prawi kazania że jakiś Kocyk grubszy przecież jest zimno jest 12° że dlaczego badam ki naszej nie ma że dlaczego czapki nie ma no ja pier.....Powiedziałam że nie mam czasu i się śpieszę jej idziemy bo później do fizjo jedziemy
to oczywiście zadzwoniła do mojego męża ... na serio mam się bać czy co
![]()
dresik welurowy, w kosztu dwa koxyki leżą jakby co, czapkę też mam ale chyba jeszcze rozmiar 62Tez mnie irytują te złote rady innych osób, niekoniecznie mowa tu o babciach. Ja wychodzę z założenia że każdy miał swoje pięć minut na wychowanie swojego dziecka. A jak czegoś nie wiem to sama z chęcią zapytam, poradzę się, doksztalce, kiedy tylko zajdzie taka potrzeba
.
Oj to zazdroO kurcze, współczujęja Ci powiem, że ja mam podobnie, też przy wejściu krocza ja włożę lekko palec to mam taką wystająca skórę czy mięsień czy co to tam jest... Mówił mi o tym ginekolog ale nic nie mówił o operacji, widocznie nie jest to tak w złym stanie. Ale zauważyłam, że jest się wypróżniam to rzeź to ciśnienie to bardziej tak jakby "wychodzi / wystaje"... Boje się, że przy drugim porodzie coś może być nie tak. Na razie o tym nie myślę, nie boli, nie przeszkadza mi to i nie czuje tego. Będę się martwić w późniejszym czasie jak będziemy się starać o drugie dziecko
No niestety w tych czasach w większości trzeba mieć niestety doświadczenie ehh.. No moja teściowa pracowała przez prawie 30 lat w banku, w tym roku w lipcu poszła na emeryturę, ale zna mnóstwo klientów, którzy pracują w biurach itp i właśnie od października zaczyna pracę na pół etatu w biurze, przy faktorach, rozliczeniach itp. Ona się na tym zna i to lubi, a właścicielem jest właśnie jej były klient z banku. Mówiła, że jak się wdroży to może z domu pracować. I właśnie powiedziała, że jak już tam popracuje to w przyszłym roku będzie chciała mnie tam "wcisnąć", bo po znajomości. Bo byłabym mega szczęśliwa. Bo też chcę na razie na pół etatu, więc byśmy się zamieniały z teściową przy opiece nad Nelką.
Wrrr... Najgorszy typ teściowej to właśnie taki, że dzwoni potem do swojego synulka i się skarży na jego żonę i zwraca uwagę co robi źle i jak powinna robićChyba bym z taką zwariowała. Jak dziękuję Bogu, że mam normalną teściowa
przynajmniej na razie
![]()
No jak trzeba to trzeba, ileż można słuchać takich "złotych rad", wtracania się i czepiania... Ja bym psychicznie nie wytrzymała...Oj to zazdromoja była do czasu zajścia w ciążę. Ja wiem że ona chce dobrze swojego wnuka chciałabyś się nim ty mować itd. bo w sumie jedyny mój Mąż już 45 na karku więc chyba się pogodzili że w ogóle nie będzie
no i oszalała po prostu. Teraz już mój mąż rozmawiał z nią jak byłam w ciąży a teraz niestety chyba drugi raz nas czeka
![]()
Mój w nocy już nie je, ostatni raz około 19 i potem koło 5, 6 rano.Ale twój to dużo rzeczywiscie pije mleczkaMój też raczej chudzinka a mleko jeszcze 6 razy w ciągu doby pije, w dzień w granicach 150-180 ml A na noc 210 ml i to nie przeszkadza mu żeby w nocy wypić jeszcze 150 ml, na śpiocha też nie daje , nie wiem ale jakoś nie widzę sensujeść dopiero zaczyna ale za mlekiem to aż się trzęsie i też nadal bezzębny
![]()
To moje zalecenia od fizjoterapeuty odnośnie wypróżniania może coś pomogąO kurcze, współczujęja Ci powiem, że ja mam podobnie, też przy wejściu krocza ja włożę lekko palec to mam taką wystająca skórę czy mięsień czy co to tam jest... Mówił mi o tym ginekolog ale nic nie mówił o operacji, widocznie nie jest to tak w złym stanie. Ale zauważyłam, że jest się wypróżniam to rzeź to ciśnienie to bardziej tak jakby "wychodzi / wystaje"... Boje się, że przy drugim porodzie coś może być nie tak. Na razie o tym nie myślę, nie boli, nie przeszkadza mi to i nie czuje tego. Będę się martwić w późniejszym czasie jak będziemy się starać o drugie dziecko
No niestety w tych czasach w większości trzeba mieć niestety doświadczenie ehh.. No moja teściowa pracowała przez prawie 30 lat w banku, w tym roku w lipcu poszła na emeryturę, ale zna mnóstwo klientów, którzy pracują w biurach itp i właśnie od października zaczyna pracę na pół etatu w biurze, przy faktorach, rozliczeniach itp. Ona się na tym zna i to lubi, a właścicielem jest właśnie jej były klient z banku. Mówiła, że jak się wdroży to może z domu pracować. I właśnie powiedziała, że jak już tam popracuje to w przyszłym roku będzie chciała mnie tam "wcisnąć", bo po znajomości. Bo byłabym mega szczęśliwa. Bo też chcę na razie na pół etatu, więc byśmy się zamieniały z teściową przy opiece nad Nelką.
Wrrr... Najgorszy typ teściowej to właśnie taki, że dzwoni potem do swojego synulka i się skarży na jego żonę i zwraca uwagę co robi źle i jak powinna robićChyba bym z taką zwariowała. Jak dziękuję Bogu, że mam normalną teściowa
przynajmniej na razie
![]()