reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć Babeczki:tak::tak::tak:

Wpadłam się przywitać :tak:....jestem tak padnięta po tej nocce że zaraz... usnę nad klawiaturą :-:)no::no:
....mała chce mnie chyba nerwowo wykończyć...:baffled::no::wściekła/y:

reklama
Potrzebny na całą rodzinę gilów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Męża,teścia,teściową,i wszytskich o takim nazwisku!!!!!! A no i cały dom jeszcze bo mnie szlak już trafia tutaj! I może i lepiej jak M pójdzie do tego wojska to może bardziej dojrzeje a tych jego cudownych rodziców rozstrzelam normalnie!!!!!!!!!! Niechc jeszcze słowo powiedzą na mój temat a rozpocznę wojnę na skalę światową!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Zwykły nie da rady....
A tak wogóle to może powiem o co chodzi:
Miałam dzisiaj jechać do miasta bo wieczorem jedziemy na urodziny mojego szwagra i nie mam nic na prezent,ale oczywiście Mój "ukochany" nie zostanie z dzieckiem bo nie będzie cały dzień z dzieckiem siedział bo ma ważniejszą robotę!!!!!!!!!!! Cholera jasna co jest ważniejszego od dziecka?!!! Powiem Wam-rąbanie drzewa!!!!!!!!!!!!! A jeszcze mi przedwczoraj mówił żeby dziecka jego matce nie zostawiać bo znowu będą gadać,i dzisiaj nie chciałam tego zrobić.no i awanturaaaa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj ale zła jestemm..

Hmmmm ciężki przypadek. A może Twój M boi się zostać sam z dzieckiem.?
Powiem Ci że moja siostra bardzo często zostawia dzieci u moich rodziców i mój tata jest zły na nią że ciągle je podrzuca, że sama nie daje sobie rady nawet pojechać z nimi na zakupy (9 i 5 lat). Jak ona dzwoni do rodziców i tata odbiera telefon to tata zawsze jej się pyta: Po co dzwonisz?, Chcesz nam dzieci podrzucić?
Trochę nie na temat ale tak mi się przypomniało.

Cześc koffane! Już wróciłam:tak:Och ale się zmachałam:baffled:Przyniosłam ogromną ilośc zkupów i mam dośc:dry:
Iiwka współczuje ci kochana! Na takich to tylko
380.gif

Oj ja też bym się wybrała na jakiś relaksik kosmetyczny
niunia.gif
Gdyby tylko nie brak kasy
8.gif

reklama
Iiwka wykrzycz się lżej Ci się zrobi.Nie masz prezentu dla szwagra???Niech M świeci oczami.A Ty stwierdz,że to on nie kupił a ty taka kochana szwagierka tak bardzo chciałaś..Ja się tez kiedyś przejmowałam urodzinami, rocznicami.Męża do sklepu gnałąm pilnowałam.A teraz ma to w nosie.Jak on nie pamięta to czemu niby ja się mam przejmowac jego rodziną???Szczególnie,że moimi świętami się za bardzo nie przejmują.Nas zaskoczył deszczyk:tak:No i zrobiłam cód miód zakupy...Do jednorazówki się zmieściły;-);-);-)
A obiad dziś mam mistrzostwo świata:Makaron z twarogiem:-pLeń mnie dopadł:-D:-D

Do góry