reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana, widze ze wiekszosc albo spi albo sprzata albo weekenduje. Ja juz sie wykapalam, zrobilam salatke i nastawilam zupe dla Kuby na caly tydzien (mroze ja w sloikach)

No dobra, jak wiekszosc babek z tym kolorkiem nie lubisz swojego naturalnego myszowatego kolorku. Napisz co chcesz zmienic? czy tylko kolor? czy tez fryzure? :blink:Czy drastycznie czy delikatnie?

A wiecie co...ja to bym wolala doradzac w sprawie "jak sie nie ubierac" tzn wklejacie zdjecie w obcislych ciuchach (glowe niekoniecznie ale szyje tak) i ja Wam moglabym doradzic co ubrac zeby uwydatnic zalety a schowac wady. No wiec jak jest jakas chetna....

no to milego dnia!

hehehe ja sie nie boje zmnian ani koloru ani dlugosci :-) pod warunkiem ze nie na zupelnie krotko bo zle mi w takiej wersji :-)

a w moich fotkach masz mnie cala wiec pizsz :-) ale troche schudlam od tamtej pory, i spodnie z tych fot mi zlatuja z bioder...

reklama
Ewcia ja sie piękna i seksowna w ciąży czułam:tak:Bo wtedy duży brzuszek i inne krągłości były wskazane;-)A tera...Ech chyba mnie depresja przedwiosenn figurna dopadła:-p:-p
Ostatnio miałam Lola na rękach a jakiś facet do mnie o "Widze,że sie rodzinka niedługo powiększy":baffled::baffled::baffled::baffled:
facet pewnie był w okularach i źle widziął,,,a swoja droga kochana podobasz sie mezowi,,bo na pewno,,wiec olej reszte
ja sobie tak tłumacze,hehee

facet pewnie był w okularach i źle widziął,,,a swoja droga kochana podobasz sie mezowi,,bo na pewno,,wiec olej reszte
ja sobie tak tłumacze,hehee
Ależ dokładnie:-D:-D:-DPaweł mi mówi,że jak schudne to mnie zostawi;-)On nie znosi szczap.Twierdzi,że prawdziwa kobieta to taka, do której się można przytulic i nie poobijać:-):-)A to dlatego,że sam szczapa chuda:-)Ja wyznaje zasade:"Nie podoba się?Nie patrz";-)

Ależ dokładnie:-D:-D:-DPaweł mi mówi,że jak schudne to mnie zostawi;-)On nie znosi szczap.Twierdzi,że prawdziwa kobieta to taka, do której się można przytulic i nie poobijać:-):-)A to dlatego,że sam szczapa chuda:-)Ja wyznaje zasade:"Nie podoba się?Nie patrz";-)
i widzisz kobiałko czym ty sie przejmujesz,,,,,
popraw sobie humor idx na solarium czy kup sobie cos słicznego,,,i zawsze bedziesz ślicznaaaaaaa:tak:

Padam na twarz dzisiaj. Wczoraj odezwał się do mnie znajomy z Tunezji. Ale gadaliśmy, chyba do 24.00. A Dawid wstał dzisiaj o 5.00 (w nocy 3 pobudki) więc czuję się jak po ostrej imprezie, normalnie jakbym kaca miała. Pogoda zapowiada się na ładną dzisiaj. Świeci słonko no i mąż dzisiaj wraca koło 17-18-tej.
Pozdrawiam was wszystkie,
Zaraz idę drugą kawę robić:-)

To ja z psiapsiółką.Najpierw w ciąży a potem z naszymi synusiami.
Kubulek jest miesiąc starszy do Karolka:-D

Ojjj mi solarium zawsze poprawia humor.:tak: Swego czasu jeszcze fryzjer poprawiał mi nastrój (oczywiście mowa tu o nowej fryzurce a nie o fryzjerze):-);-):-)

Ojjj mi solarium zawsze poprawia humor.:tak: Swego czasu jeszcze fryzjer poprawiał mi nastrój (oczywiście mowa tu o nowej fryzurce a nie o fryzjerze):-);-):-)
HIhihihihihihihihihihihi Mnie porawi nastrój jak wpłynie zwrot i poleze kupić sobie kiecuszke na wesele;-)No i butki i dodatki...
A ta psiapsióólka wyżej ma staż w salonie fryzjerskim i jest po kursie...Może mi jurto coś zrobi z włoskami:tak:

reklama
Ja nie chodze na solarium :-/...
A mamprawie biala cere :-/... Wiecznie slysze czy czasem mi nie slabo i nie zemdleje :-/...
Na taki szpas mnie nie stac :-/

Do góry