reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heloł lachony! Od dzisiaj nie piję
emocje23.gif
Sprawdzę tylk przepisik i pomykam
13.GIF
A tak wogóle LACHONYYYYYYY POBUDKAAA!!
frank-gify.gif

reklama
Dzień doberek :-)
Oliwka nie dała mi pospać :baffled:. Wredotka jedna :crazy:.
U nas jakoś tak pochmurno :-(. Ale mam nadzieję, że słonko jednak zdecyduje się wyjść :blink:
Lenia mam dzisiaj strasznego :sorry2:, nie sprzątam dzisiaj, w nosie to mam. Jak raz na podłodze będzie tona okruchów, trochę klejących się plam, ślady butów, itp. - to chyba nic wielkiego się nie stanie ;-)

No i koniecznie muszę obejrzeć dzisiaj powtórki "Na wspólnej", bo na tygodniu jakoś nie udało mi się pooglądać.

Dzień dobry!

Widzę, że imprezka udana :tak: jak zwykle :tak:

Małagosiunia współczuję przeżyć wczorajszych. Buziolki dla małego spadacza :tak:

Inna poza Oliwki podczas spania :-D:-D:-D pełny odlot :tak:. Gratuluję 4 z historii myśli :tak:

Noooo i nie wiem co mialam jeszcze pisać :baffled:

Może to, że...... miłej soboty życzę :tak:

Dzien doberek..
jak tam kacyk,,,

Mi maly dał pospac do 8;10,,no nawet sie wyspałam,,,po takiej jamprezie to dobrze,ze tyle pospałam,,a kaycka nie mam,,:-D

inna przyznaj sie do ktorej wczoraj siedizałaś co????
Bodzia a daj mu czadu,,,zaskrniaki to aksa dla żon,,oświec go:-D

Sewcia mogłaś wpasc na jampreze,,,,,jak dzisiaj sie czujesz??

sikoreczka od jutro,,,:-p:-p

Witam z rana, widze ze wiekszosc albo spi albo sprzata albo weekenduje. Ja juz sie wykapalam, zrobilam salatke i nastawilam zupe dla Kuby na caly tydzien (mroze ja w sloikach)

myszowaty ciemny blond...

No dobra, jak wiekszosc babek z tym kolorkiem nie lubisz swojego naturalnego myszowatego kolorku. Napisz co chcesz zmienic? czy tylko kolor? czy tez fryzure? :blink:Czy drastycznie czy delikatnie?

A wiecie co...ja to bym wolala doradzac w sprawie "jak sie nie ubierac" tzn wklejacie zdjecie w obcislych ciuchach (glowe niekoniecznie ale szyje tak) i ja Wam moglabym doradzic co ubrac zeby uwydatnic zalety a schowac wady. No wiec jak jest jakas chetna....

no to milego dnia!

Inna gratki 4.Pozycja Oliwki the best:-D:-D
Ewcia ja mu tam zaskórniaków nie żałuje...ALe nie jak w domowym budżecie czarną dziurą wieje:angry:
Megusku aj sie boje:sorry2:Jeztem tak zakompleksiona,że nie lubie za bardzo swojej figury pokazywać;-)
Ale może sie skusze......Te weselicha się szykują a ja mam ambicje wyglądać pięknie;-)W dodatku za niewielką kase:-p
Ale za oknem pogoda...Jesienna ale mus dzieciątko i siebie przewietrzyc;-)
No wracam do roborty:-D:-D

sikoreczka baju bajj,,na chaju chaj,,hehehe,,,milego dnia,,,lec koffanaaa,,mas zmiotle??hihi
Bodzia ja tez figury ne lubie pokazywac,,bo mam dupee i uda za grubachne,,bleeeeeeee

reklama
Ewcia ja sie piękna i seksowna w ciąży czułam:tak:Bo wtedy duży brzuszek i inne krągłości były wskazane;-)A tera...Ech chyba mnie depresja przedwiosenn figurna dopadła:-p:-p
Ostatnio miałam Lola na rękach a jakiś facet do mnie o "Widze,że sie rodzinka niedługo powiększy":baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry