reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
inna ja dopiero teraz obadałam twoj avatarek,no bombowyyyyyyy
bedziesz dysponowala dla nas walcem,,hihi
He he, dla Was wszystko
milosne14.gif

A jak jeszcze nasza Ptaszyna dopomoże, bo widzę, że sporo trenowała ostatnio
40.gif
paker.gif
paker1.gif
to nikt nam nie podskoczy :laugh2:

Ewcia, jak ja bym Was nie znała to bałabym się Was bać :-D
Powinni o nas filmy i seriale kręcić : 'Nieobliczalne domówki', 'My im polewamy a one śpią', 'Jest impreza na maxa', 'Bezsenność w domu' i te de.
Ja tam się nie zbieram do spania, muszę jeszcze cosik zrobić na kompie :tak:

Ewcia, jak ja bym Was nie znała to bałabym się Was bać :-D
Powinni o nas filmy i seriale kręcić : 'Nieobliczalne domówki', 'My im polewamy a one śpią', 'Jest impreza na maxa', 'Bezsenność w domu' i te de.
Ja tam się nie zbieram do spania, muszę jeszcze cosik zrobić na kompie :tak:
oooo no to ty nocny marek,,pierwsza juz nad ranem,a tuuu bedziesz siedizala,,ja tam bede leciala do wyreka,,bo czekaa,,takie samotneeeeeeeee

ale zostawiam ci siebie
b1200432885478d26f574208.gif
i na rano na kaca piciu laskommm

Witajcie z rana:-)
Dzięi za miłe słowa:-) Jesteście kochane moje psiapsiółeczki:-*
Wojtek spał chyba dość normalnie, wstał o 1 i o 5 na karmienie, fakt że nie wypijał wszystkiego ale zawsze:-) Teraz jeszcze śpi. Patrzałam na jego wargi i chyba wiem czemu tak ppłakał. Jak jest u małych dzieci na górnej wardze takie jakby zrośnięte na środku, to on ma tam pęnięte:-( I czerwone całe i pewnie dlatego nie chciał jeść bo go bolało a jeszcze jak ciepłe....
No nic mam nadzieję że będzie już tylko lepiej, ale strachu sie najadłam nie ma co....
Dzis sobota więc chyba sobie gdzieś z dziećmi wyjdę bo co mam tak sama cały dzień w domku siedzieć:-) Może sis odwiedzę:-)
Miłego dnia kochane u nas słonko od samego rana:-D Fajowo...

reklama
Dzień Dobry
Widać,że imprezka jak zwykle bomba:tak:
A mnie się nastrój nie porawił:dry:
Siedze, herbatke dopijam,M do pracy wywaliłam, wróci nie wiadomo o kerej bo do mamy jedzi się obciać.Nareszcieeee
Młody bajkuje a ja sie zara za sprzątanko biore.
Małagosiuniu dobrze,że nic poważnego się nie stało_Oj tak przy dzieciach to oczy dookoła głowy to czasem mało.
Jutro nas chyba odwiedzi koleżnka a rówieśnikiem Tygryska.Fajnie...Od rana się z M popsztykałam.JA tu przed wypłatą ostatnie zskórniaki wyciągam i na głowie staje a on wczoraj zezłom w pracy oddał i lewe ma.Cholibka ja mu pokaże:dry::dry:Nie ma dziś obiadu.Niech u mamy zje:-p:-p:-p
.
laski rano doznają szoku,,,,,
g020.gif
Przyzwyczaiły się już;-)

Do góry