reklama
I
iiwka
Gość
DAWAĆ MI TEN WALEC!!!!!
Jak ich wszystkich zaraz nie zabiję to popełnię samobójstwo!!!!!!!!!

Jak ich wszystkich zaraz nie zabiję to popełnię samobójstwo!!!!!!!!!

jasmina111
Fan(ka)
Zależy jaki potrzebujesz model, ja mam taki do małych przewinień :-). Walec Boba Budowniczego:-).Która ma walec???? Potrzebny od zaraz!!!!!!![]()
Ściskam mocno Iiweczko
jasmina111
Fan(ka)
UuuuuuDAWAĆ MI TEN WALEC!!!!!
Jak ich wszystkich zaraz nie zabiję to popełnię samobójstwo!!!!!!!!!![]()

I
iiwka
Gość
Potrzebny na całą rodzinę gilów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Męża,teścia,teściową,i wszytskich o takim nazwisku!!!!!! A no i cały dom jeszcze bo mnie szlak już trafia tutaj! I może i lepiej jak M pójdzie do tego wojska to może bardziej dojrzeje a tych jego cudownych rodziców rozstrzelam normalnie!!!!!!!!!! Niechc jeszcze słowo powiedzą na mój temat a rozpocznę wojnę na skalę światową!!!!!!!

I
iiwka
Gość
Zwykły nie da rady....
A tak wogóle to może powiem o co chodzi:
Miałam dzisiaj jechać do miasta bo wieczorem jedziemy na urodziny mojego szwagra i nie mam nic na prezent,ale oczywiście Mój "ukochany" nie zostanie z dzieckiem bo nie będzie cały dzień z dzieckiem siedział bo ma ważniejszą robotę!!!!!!!!!!! Cholera jasna co jest ważniejszego od dziecka?!!! Powiem Wam-rąbanie drzewa!!!!!!!!!!!!! A jeszcze mi przedwczoraj mówił żeby dziecka jego matce nie zostawiać bo znowu będą gadać,i dzisiaj nie chciałam tego zrobić.no i awanturaaaa

Oj ale zła jestemm..
A tak wogóle to może powiem o co chodzi:
Miałam dzisiaj jechać do miasta bo wieczorem jedziemy na urodziny mojego szwagra i nie mam nic na prezent,ale oczywiście Mój "ukochany" nie zostanie z dzieckiem bo nie będzie cały dzień z dzieckiem siedział bo ma ważniejszą robotę!!!!!!!!!!! Cholera jasna co jest ważniejszego od dziecka?!!! Powiem Wam-rąbanie drzewa!!!!!!!!!!!!! A jeszcze mi przedwczoraj mówił żeby dziecka jego matce nie zostawiać bo znowu będą gadać,i dzisiaj nie chciałam tego zrobić.no i awanturaaaa

Oj ale zła jestemm..
jasmina111
Fan(ka)
Hmmmm ciężki przypadek. A może Twój M boi się zostać sam z dzieckiem.?
Powiem Ci że moja siostra bardzo często zostawia dzieci u moich rodziców i mój tata jest zły na nią że ciągle je podrzuca, że sama nie daje sobie rady nawet pojechać z nimi na zakupy (9 i 5 lat). Jak ona dzwoni do rodziców i tata odbiera telefon to tata zawsze jej się pyta: Po co dzwonisz?, Chcesz nam dzieci podrzucić?
Trochę nie na temat ale tak mi się przypomniało.
Powiem Ci że moja siostra bardzo często zostawia dzieci u moich rodziców i mój tata jest zły na nią że ciągle je podrzuca, że sama nie daje sobie rady nawet pojechać z nimi na zakupy (9 i 5 lat). Jak ona dzwoni do rodziców i tata odbiera telefon to tata zawsze jej się pyta: Po co dzwonisz?, Chcesz nam dzieci podrzucić?
Trochę nie na temat ale tak mi się przypomniało.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Cześc koffane! Już wróciłam
Och ale się zmachałam
Przyniosłam ogromną ilośc zkupów i mam dośc
Iiwka współczuje ci kochana! Na takich to tylko
Oj ja też bym się wybrała na jakiś relaksik kosmetyczny
Gdyby tylko nie brak kasy

Iiwka współczuje ci kochana! Na takich to tylko

Oj ja też bym się wybrała na jakiś relaksik kosmetyczny

I
iiwka
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iiwka wykrzycz się lżej Ci się zrobi.Nie masz prezentu dla szwagra???Niech M świeci oczami.A Ty stwierdz,że to on nie kupił a ty taka kochana szwagierka tak bardzo chciałaś..Ja się tez kiedyś przejmowałam urodzinami, rocznicami.Męża do sklepu gnałąm pilnowałam.A teraz ma to w nosie.Jak on nie pamięta to czemu niby ja się mam przejmowac jego rodziną???Szczególnie,że moimi świętami się za bardzo nie przejmują.Nas zaskoczył deszczyk
No i zrobiłam cód miód zakupy...Do jednorazówki się zmieściły;-);-);-)
A obiad dziś mam mistrzostwo świata:Makaron z twarogiem
Leń mnie dopadł

A obiad dziś mam mistrzostwo świata:Makaron z twarogiem

Podziel się: