reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia poczestuj piffkiem Care..niech utopi dola

Ja pieke kopiec kreta..jakos tak se wymyslilam ze mam na to ochote. Placek juz stygnie, jeszcze masa.

Kasia Irlandka... do czego taka chetna jestes?
Napisał megusek

A wiecie co...ja to bym wolala doradzac w sprawie "jak sie nie ubierac" tzn wklejacie zdjecie w obcislych ciuchach (glowe niekoniecznie ale szyje tak) i ja Wam moglabym doradzic co ubrac zeby uwydatnic zalety a schowac wady. No wiec jak jest jakas chetna....

Ja?? Do takiej fajnej zabawy: Ty bedziesz Trinny albo Sussanah i powiesz mi jak sie nie ubierac ok??

pt0701.jpg

Leciiiiiiiiiiii

Heloł

Pustawo tu dzisiaj.
Mnie też nie będzie.
Wpadła tylko zobaczyć co słychać i uciekam, bo już mój małż ma jakieś dziwne podejrzenia, że ja non stop na forum, a jemu nie chcę pokazać i że mam jakieś tajemnice i tylko komputer i komputer. No to potulę go trochę dzisiaj dla odmiany.

Miłego wieczorku, Lachonki.

Aha. Nauczyłam dzisiaj Oliwkę język pokazywać :-p, z czego J, nie jest zadowolony.
No i jeszcze dodam że przebiła się ostatnia czwóreczka Olince, więc ma już 12 zębiszczy :-)

Aha. Nauczyłam dzisiaj Oliwkę język pokazywać :-p, z czego J, nie jest zadowolony.
No i jeszcze dodam że przebiła się ostatnia czwóreczka Olince, więc ma już 12 zębiszczy :-)
Gratulujemy Oliwce 12 zębolka, no i oczywiście nowej umiejętności.:-p

Ja poprasowałam, dzieci uśpione. Mężuś kolacyjke zrobił.:blink:Więc już zmykam, chociaż jeden wieczór w tygodniu spędzić w "rodzinnym gronie";-):-D

Miłego wieczorku i niedzieli też, bo nie wiem czy jutro zajrzę.:-)

reklama
Do góry