reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No dobra..Kasiu moge byc Trinny ;-) Ubierz jakie nie wiadomo co na siebie a ja Cie zjade ze jak wsiowa wygladasz ;-)
Powiem tak, nie bardzo lubie określeń o negatywnym wydźwięku związanych ze wsią bo ze wsi pochodzę,na wsi mieszkam i nic co wiejskie nie jest mi obce. Pytanie retoryczne: Czy ludzie mieszkający w mieście są lepsi od ludzi mieszkających na wsi?? Mam nadzieję że Ty tak nie myślisz Meg.

Pewnie ze nie mysle, sama niebawem zamieszkam na wsi....to raczej z zazdrosci ze jestem z miasta tak nazywam szczescierzy ktorzy maja w kolo tyle zieleni i moga wyjsc przed dom, maja ogrodek....Wiec pzrepraszam jezeli kogos urazilam.
A w temacie Jak sie nie ubierac...bawimy sie? ;-)

Pewnie ze nie mysle, sama niebawem zamieszkam na wsi....to raczej z zazdrosci ze jestem z miasta tak nazywam szczescierzy ktorzy maja w kolo tyle zieleni i moga wyjsc przed dom, maja ogrodek....Wiec pzrepraszam jezeli kogos urazilam.
A w temacie Jak sie nie ubierac...bawimy sie? ;-)
No, tak właśnie myślałam że mądra z Ciebie dziewczynka. No pewnie że się bawimy. To pokaż mnie gdzie jest gabinet luster zebym sie mogła obejrzeć z każdej strony.;-)

Hejka babole:-)
Bodzia no dupa z Ciebie jak ta lala:-)
SikoreczkaTobie też niczego nie brakuje:-)
Witam nowa mamusię:-) Hejka KAsiu...
Cara ten Twój boj to jakiś chory jest olej go!!!!!!!!!
Megusek to i ja daje moje foto:-) Moze ciś powiesz o mnie, dodam tylko że trochę więcej mi przybyło po bokach, tzw. wałek a poza tym jest bez zmian aaa i włoski dłuższe mam:-)

A ja siedziałam pół dnia u sis:-) Dzieciaki grzeczne były, Michał padł jak kawka jak wróciłam, Wojtek tez śpi, chyba ida mu zeby bo strasznie niespokony jest....

Hejka babole:-)
Bodzia no dupa z Ciebie jak ta lala:-)
SikoreczkaTobie też niczego nie brakuje:-)
Witam nowa mamusię:-) Hejka KAsiu...
Cara ten Twój boj to jakiś chory jest olej go!!!!!!!!!
Megusek to i ja daje moje foto:-) Moze ciś powiesz o mnie, dodam tylko że trochę więcej mi przybyło po bokach, tzw. wałek a poza tym jest bez zmian aaa i włoski dłuższe mam:-)

A ja siedziałam pół dnia u sis:-) Dzieciaki grzeczne były, Michał padł jak kawka jak wróciłam, Wojtek tez śpi, chyba ida mu zeby bo strasznie niespokony jest....

Witam moja imienniczko :)
Masz super figure..nooogi do ziemi. Jedyne co moge zauwazyc to ze masz delikatna talie, noś paski albo bluzki, sukienki z jakims wyraznym wzorkiem na wysokosci pasa.

No to patrzaj na siebie...co Ci sie nie podoba...bo aj nie widze ;-)
Chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie dłuuuuuuga:
Po pierwsze primo...;-)Jestem wyzwaniem dla stylistów;-). Jestem średniego wzrostu 167, i od góry patrząc to króciutka szyja, szeeeeeeerokie bary jak u pływaka(a pływac nie umiem), biust po karmieniu - opat;-), potem brzuszysko nieco wydatne, talii brak, biodra chyba wąskie. Nogi, hmm generalnie krzywe => X. Uda grubsze. łydki szczuplejsze. No to tak z grubsza wszystko ;-)

reklama
Do góry