reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Powiem tak, nie bardzo lubie określeń o negatywnym wydźwięku związanych ze wsią bo ze wsi pochodzę,na wsi mieszkam i nic co wiejskie nie jest mi obce. Pytanie retoryczne: Czy ludzie mieszkający w mieście są lepsi od ludzi mieszkających na wsi?? Mam nadzieję że Ty tak nie myślisz Meg.No dobra..Kasiu moge byc Trinny ;-) Ubierz jakie nie wiadomo co na siebie a ja Cie zjade ze jak wsiowa wygladasz ;-)
Pewnie ze nie mysle, sama niebawem zamieszkam na wsi....to raczej z zazdrosci ze jestem z miasta tak nazywam szczescierzy ktorzy maja w kolo tyle zieleni i moga wyjsc przed dom, maja ogrodek....Wiec pzrepraszam jezeli kogos urazilam.
A w temacie Jak sie nie ubierac...bawimy sie? ;-)
Kasia Irlandka
Wróci, ok 18-tego chyba a może wcześniejechhh no bo sie mozna poplakac...a przeca wroci Marta (nie?)
Kasia Irlandka
No, tak właśnie myślałam że mądra z Ciebie dziewczynka. No pewnie że się bawimy. To pokaż mnie gdzie jest gabinet luster zebym sie mogła obejrzeć z każdej strony.;-)Pewnie ze nie mysle, sama niebawem zamieszkam na wsi....to raczej z zazdrosci ze jestem z miasta tak nazywam szczescierzy ktorzy maja w kolo tyle zieleni i moga wyjsc przed dom, maja ogrodek....Wiec pzrepraszam jezeli kogos urazilam.
Małagosiunia21
Witam
Hejka babole:-)
Bodzia no dupa z Ciebie jak ta lala:-)
SikoreczkaTobie też niczego nie brakuje:-)
Witam nowa mamusię:-) Hejka KAsiu...
Cara ten Twój boj to jakiś chory jest olej go!!!!!!!!!
Megusek to i ja daje moje foto:-) Moze ciś powiesz o mnie, dodam tylko że trochę więcej mi przybyło po bokach, tzw. wałek a poza tym jest bez zmian aaa i włoski dłuższe mam:-)

A ja siedziałam pół dnia u sis:-) Dzieciaki grzeczne były, Michał padł jak kawka jak wróciłam, Wojtek tez śpi, chyba ida mu zeby bo strasznie niespokony jest....
Megusek to i ja daje moje foto:-) Moze ciś powiesz o mnie, dodam tylko że trochę więcej mi przybyło po bokach, tzw. wałek a poza tym jest bez zmian aaa i włoski dłuższe mam:-)

A ja siedziałam pół dnia u sis:-) Dzieciaki grzeczne były, Michał padł jak kawka jak wróciłam, Wojtek tez śpi, chyba ida mu zeby bo strasznie niespokony jest....
Hejka babole:-)
Witam moja imienniczko
Masz super figure..nooogi do ziemi. Jedyne co moge zauwazyc to ze masz delikatna talie, noś paski albo bluzki, sukienki z jakims wyraznym wzorkiem na wysokosci pasa.
Kasia Irlandka
Chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie dłuuuuuuga:No to patrzaj na siebie...co Ci sie nie podoba...bo aj nie widze ;-)
Po pierwsze primo...;-)Jestem wyzwaniem dla stylistów;-). Jestem średniego wzrostu 167, i od góry patrząc to króciutka szyja, szeeeeeeerokie bary jak u pływaka(a pływac nie umiem), biust po karmieniu - opat;-), potem brzuszysko nieco wydatne, talii brak, biodra chyba wąskie. Nogi, hmm generalnie krzywe => X. Uda grubsze. łydki szczuplejsze. No to tak z grubsza wszystko ;-)
reklama
Kasia Irlandka
Podziel się: