21kasia21
mamcia N&N :)
ja chyba zmykam na spacerek maly,,bo ciagle w tym domu sie isimyyyyyyyyyyyyy
[/quote]
my tez ale u nas deszczyk pada od ranka
wiec nadal sie bedziemy kisic
)

my tez ale u nas deszczyk pada od ranka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo to chyba zależy czy na suwczkowej stronce jest możliwość dodania fotki..Może spróbuj na innej?? Np.Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę wwwno dzieki bodzinka ale zdjecia obok tego drugiego suwaczka juz sie nie udalo ahhh![]()
Miodzio córuniayhya moj lukasz zaraz z pracy wroci
pada pada caly czas no i nicolka mi sie budzi wiec zmykam na chwilke
)buzki :* :* cmok
Wiesz jacy są faceci.....My rano byliśmy teraz siedzimy w domku bo pada.Paweł wrócił i znowu gdzieś się traciłPewnie po co w domu z zoną i synem siedzieć
Uuuuuuuuu
![]()
Megusek doradziła, Bodzinka posłuchała i prosze jaki efekt ;-).Ja se strzeliłam weekendowego avatarka;-)
Nadal sami..Lolo pije, niedawno się obudził.Pojedliśmy i jakoś tal leci czas....
Nie wiem jak pozostale dziewczyny ale uwazam ze za duzo klniesz Cara. Mimo ze jest sie wkurzonym mozna inaczej przekazac nam to wszystko co napisalas z przerywnikami.
Dobrze, że jesteś.witam mamy.ja jestem nowa na forum.
To ja bardzo poproszę chociaż 1<mniam>Heloł Lachony! Chyba mi się całkiem na głowę rzuciłoWłaśnie zrobiłam ogromną ilośc gołąbków;-)
To ja też chcę :-):-):-)Oj, jak też tak czasem mam. Jak znajdziesz jakąś fajną przechowalnie dzieci, to daj znać.;-)
.
Mnie też. Pierś z kurczaka z ryżem. Sosik ze słoiczka.A obiad dziś mam mistrzostwo świata:Makaron z twarogiemLeń mnie dopadł
![]()
Ja jestem chętna, ja, ja wybierz mnie.A wiecie co...ja to bym wolala doradzac w sprawie "jak sie nie ubierac" tzn wklejacie zdjecie w obcislych ciuchach (glowe niekoniecznie ale szyje tak) i ja Wam moglabym doradzic co ubrac zeby uwydatnic zalety a schowac wady. No wiec jak jest jakas chetna....
!
Oskar murowany za taki film.Ewcia, jak ja bym Was nie znała to bałabym się Was bać
Powinni o nas filmy i seriale kręcić : 'Nieobliczalne domówki', 'My im polewamy a one śpią', 'Jest impreza na maxa', 'Bezsenność w domu' i te de.
Ja tam się nie zbieram do spania, muszę jeszcze cosik zrobić na kompie![]()
OOO baaaardzo dziękuje za pamięć.wznosze toast za tych co nie moge,,bo ich nie ma z nami![]()
![]()
zdróffffeńko wasze w gardełko naszeeeeeeeeee![]()
Normalnie ostra jazda bez trzymanki.No dobra![]()
Doznałam zaiste szokulaski rano doznają szoku,,,,,![]()
E tam, nic takiego...
Chciałam się tylko pochwalić, że z poprawki z historii myśli pedagogicznej dostałam 4 :-). I że była to jedna z pięciu 4 na ponad 30 osób, reszta dst. Więc dumna z siebie jestem i tylko tak się chciałam pochwalić.
Bo J. powiedział: No to mnie zaskoczyłaś, bo byłem pewny, że 3 dostaniesz![]()
Mój Staś też tak zasypia:-)weź go do łóżka mocno przytul żeby nie miał możliwości ruchu i lulaj mój ryczy tylko przez pierwsze pięć minut
Nie do komputera. Z lachonaminie będę bo mój to jakiś stary kawalerski m.ble.zrobiłam sobie drinka i tak myślę że ze mną nie jest dobrze bo piję do komputera ale co tam raz nie zawsze