reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja mialam gosci,moja siora z synem i potem moja mama tez wpadla,,dopiero posżły,,,tyle siedizaly,,na obiedize tezz,,hehe

Koffana jesteś:-DA o solarium to właśnie wczoraj mówiłam Małżowi.Wygrzać doopsko trza:-D:-D
dokladnieeeeeee

To ja z psiapsiółką.Najpierw w ciąży a potem z naszymi synusiami.
Kubulek jest miesiąc starszy do Karolka:-D
superrrrr
Ja nie chodze na solarium :-/...
A mamprawie biala cere :-/... Wiecznie slysze czy czasem mi nie slabo i nie zemdleje :-/...
Na taki szpas mnie nie stac :-/
to nie jest szpan,,tylko grzankooo

Ja też jestem z tych białych co promienie słoneczne odbijają :-D:-D:-D. Mój M zawsze mówił jak się opalaliśmy że on lubi obok mnie poleżeć bo 15 minut i jest zjarany bo ja promienie słoneczne odbijam bo taka blada jestem.:oo2::szok:
witaj w klubie ja tez to slysze non stoppp:tak::-)
Która ma walec???? Potrzebny od zaraz!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
co tam sie dziejeeeeeeee

Masz super figure, mozesz nosic wszystko. Jezeli wlosy Ci sie nie podobaja to zapusc do lopatek i zrezygnuj z grzywki.
Nie wiem jak pozostale dziewczyny ale uwazam ze za duzo klniesz Cara. Mimo ze jest sie wkurzonym mozna inaczej przekazac nam to wszystko co napisalas z przerywnikami.

Klne jak szewc zwlaszcza jak jestem wsciekla...

to nie jest szpan,,tylko grzankooo
Napisalam szpas nie szpan... szpas to z niemieskiego zabawa

Zależy jaki potrzebujesz model, ja mam taki do małych przewinień :-). Walec Boba Budowniczego:-).
Ściskam mocno Iiweczko
a u mnie dzisiaj był za oknem,,:-D:tak:bo naprawiał droge,hehe,,,

Och dzięki:-D:-DStanełam do fotki tak co by wyglądac lachonowo.
A właśnie
LACHON III PRZESYŁA POZDROWIENIA.Jak mu się uda to kliknie od sąsiadów.Jul kaszle.
dzieki,,,,lachonie III
18 kwietnia:confused::confused::confused::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::szok::szok::szok:???????
o masz ci los,,jak ona wytrzyma,i jak my wytrzyammyy:szok::sorry2:

witam mamy.ja jestem nowa na forum.siedze sobie w domku juz od grudnia.nicolka czasem grzeczna czsem mniej, ale najbardziej narzekam na to ze nie mam z kim pogadac i caly czas jem z tych nudow:tak:a jeszcze nie doszlam do swoich 55 sprzed ciazy...pozdrawiam mamusie
hej hejjjjjmy tu od gadania,,czasme nam sie kompy nie zamykaja i 20 stron rano do nadrabianiaaaaaaaaaa:-D:tak:;-)

reklama
Do góry