reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heloł Lachony! Chyba mi się całkiem na głowę rzuciło:baffled: Właśnie zrobiłam ogromną ilośc gołąbków:szok:Męż pojechał na mecz a ja czekam na kuzyneczkę i ruszamy na real;-)
Megusku bardzo dziękuję za porady:tak:
Bodzia też mi sie strasznie podobasz:tak: Masz taką magnetyczną przyciągającą buzię. :tak:
Dobra idę małe ptaszki ubierac bo zaraz ruszamy na dzikie chłopy:laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D
Do potem koffane!
Witam nową mamusię:blink:Kasiu widac tylko fotkę twojej śliczności przy suwaczku;-)

No moi trzej mężczyźni śpią, to mam chwikę.:-)
Maciuś ma na razie czerwone gardełko i rozpulchnione migdałki. Póki co dostał syropki zapobiegawczo. Może nic się z tego więcej nie rozwinie.:sorry2: Ale widać, że coś go męczy, bo normalnie nie spałby w dzień.:no:

Wiecie co, czuję że mi siły ostatnio opadły do opieki nad dziećmi. Chętnie podrzuciłabym te Diablątka komuś tak na całe dwa dni. :tak: Pewnie i tak zaraz bym strasznie tęskniła ale..... tak sobie marzę.
Oj, jak też tak czasem mam. Jak znajdziesz jakąś fajną przechowalnie dzieci, to daj znać.;-):-D

Ptaszynko to i ja może poszukam i zapodam fotke jakąś.Bo ja na razie to mam taką
:szok::szok:Bodzinka ale laseczka z ciebie. Normalnie lachoń pierwsza klasa.:tak::-D

witam mamy.ja jestem nowa na forum.siedze sobie w domku juz od grudnia.nicolka czasem grzeczna czsem mniej, ale najbardziej narzekam na to ze nie mam z kim pogadac i caly czas jem z tych nudow:tak:a jeszcze nie doszlam do swoich 55 sprzed ciazy...pozdrawiam mamusie
Witaj.:-)

Sikoreczka udanych zakupków.

Ja se strzeliłam weekendowego avatarka;-)
Nadal sami..Lolo pije, niedawno się obudził.Pojedliśmy i jakoś tal leci czas....

reklama
Do góry