reklama
I
iiwka
Gość
Małgosiuniu ja mogę z chęcią podrzucić małego
A tak wogóle to witam lachony BB!

A tak wogóle to witam lachony BB!

Małagosiunia21
Witam
Bodzia ja nie kuszę:-) Ja mówie poważnie:-)
Iiwka samego dziecka nie przyjmuję z opieką to owszem

Bo sama ledwo wyrabiam
Cara miłego piwkowania:-)
Mam nowy suwaczek:-) Będzie mi odliczał czas do powrotu męża:-)
Iiwka samego dziecka nie przyjmuję z opieką to owszem

Cara miłego piwkowania:-)
Mam nowy suwaczek:-) Będzie mi odliczał czas do powrotu męża:-)
Małagosiunia21
Witam
Lachony!!!!!!!!!! Nie spać zwiedzać listy pisać

Małagosiunia21
Witam
Bodzia no pewnie nie zaszkodzi napisać:-)
sewa
mamuśka ;-)
Wyszlismy na spacer. Słonko świeci, ale wcale nie jest ciepło
na domiar złego Jędrek cały czas wołał do domu
eeeee tam do bani taki spacer :-(
Małagosiunia w maju przeprowadzamy się do mojego M
do UK 
Bodzia szkoda, że koleżanka nie dotarła :-( a napisać w sprawie pieca zawsze mozna, może ktoś przeczyta i rozpatrzy podanie pozytywnie, bo akurat będzie miał dobry humor ;-)
Cara milego piffffkowania życzę.

Małagosiunia w maju przeprowadzamy się do mojego M

Bodzia szkoda, że koleżanka nie dotarła :-( a napisać w sprawie pieca zawsze mozna, może ktoś przeczyta i rozpatrzy podanie pozytywnie, bo akurat będzie miał dobry humor ;-)
Cara milego piffffkowania życzę.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ja generalnie z moim też się dogaduję tylko czasami mamy różnice poglądów którą dość ostro wymieniamy;-)Oj jak dobrze że ja się z moim mężem jakoś dogaduję. Takiego jak mój ze świecą szukać. Teraz wział Kube do drugiego pokoju i się bawią.
![]()

Inna no to się mąż nie popisałA wczoraj to mi tak ciesnienie podniósł. Najpierw ma pretensje, że ja tylko przed kompem, więc pomyślałam - a to się poświęcę ;-), komp na bok i co ??? I mój małż zaczął oglądanie jakiegoś filmu i doopa - co się próbowałam odezwać, to słyszałam: ciiicho, nie przeszkadzaj, itp. No ja pitolę... Sam chyba nie wie czego chce. A na koniec jeszcze, jak powiedziałam, ze nie wiem po co się czepia, skoro i tak wolał oglądać film niż spędzać czas ze mną i nawet się odezwać nie można było, to usłyszałam - no bo widziałaś że film oglądam a ciągle mi przeszkadzałaś......
![]()

to super że nocka spokojna, życzę wiecej takich...super by było jakby każdą nockę tak przespała:-
-
-(

dobreMój w domu czy przy dzieciach pomoże, ale zanim się nagadam, naproszęNo i nie mówiąc o tym że od czasu do czasu trzeba przed użyciem wstrząsnąc
![]()

Prosze was nie móie mi że idziecie z mężami na spacerek bo ja mam łzy w oczach....:-( ...
Małgosiunia tulę mocno

No własnie też w szoku jestem bo długo mnie nie było a tu tylko 2 strony do nadrobieniaLachony!!!!!!!!!! Nie spać zwiedzać listy pisać![]()

My już wróciliśmy Kuba prawie 2 godz. chodził po dworze

reklama
Małagosiunia21
Witam
A ja nakarmię Wojtasa i idziemy na spacerek:-) Bo trza trochę mózg przewietrzyć bo chyba odbija z lekka....
Iwonka super że się naspacerowaliście:-() No dziewczyny dziś wyjątkowo zamulają hihihi. Mnie pewnie tez by tu nie było gdyby M był w domku:-(
Sewa aaa no to super:-) Jednak za granicę się wybierasz... co za czasy.... Żeby w kraju nie możnabyło godnie żyć :-( Polityka cholerna
Iwonka super że się naspacerowaliście:-() No dziewczyny dziś wyjątkowo zamulają hihihi. Mnie pewnie tez by tu nie było gdyby M był w domku:-(
Sewa aaa no to super:-) Jednak za granicę się wybierasz... co za czasy.... Żeby w kraju nie możnabyło godnie żyć :-( Polityka cholerna
Podziel się: