reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mlody wyspacerowany, najedzony zaraz idzie spac...
Ja o 16 ide piwkowac z kolezanka i przy okazji wyryczec sie jej...

Bodzia ja nie kuszę:-) Ja mówie poważnie:-)
Iiwka samego dziecka nie przyjmuję z opieką to owszem:D:D:D Bo sama ledwo wyrabiam:-D
Cara miłego piwkowania:-)
Mam nowy suwaczek:-) Będzie mi odliczał czas do powrotu męża:-)

Małagosiuniu śliczny suwaczek.
Karolek zasnął.Ja napisałam pismo w sprawie wymiany pieca.A nóz wymenią;-)
Mnie się tyż oko przymyka....

Wyszlismy na spacer. Słonko świeci, ale wcale nie jest ciepło :baffled: na domiar złego Jędrek cały czas wołał do domu :baffled: eeeee tam do bani taki spacer :-(

Małagosiunia w maju przeprowadzamy się do mojego M :tak: do UK :tak:

Bodzia szkoda, że koleżanka nie dotarła :-( a napisać w sprawie pieca zawsze mozna, może ktoś przeczyta i rozpatrzy podanie pozytywnie, bo akurat będzie miał dobry humor ;-)

Cara milego piffffkowania życzę.

Oj jak dobrze że ja się z moim mężem jakoś dogaduję. Takiego jak mój ze świecą szukać. Teraz wział Kube do drugiego pokoju i się bawią.

:(
Ja generalnie z moim też się dogaduję tylko czasami mamy różnice poglądów którą dość ostro wymieniamy;-):-p

A wczoraj to mi tak ciesnienie podniósł :wściekła/y:. Najpierw ma pretensje, że ja tylko przed kompem, więc pomyślałam - a to się poświęcę ;-), komp na bok i co ??? I mój małż zaczął oglądanie jakiegoś filmu i doopa - co się próbowałam odezwać, to słyszałam: ciiicho, nie przeszkadzaj, itp. No ja pitolę... Sam chyba nie wie czego chce. A na koniec jeszcze, jak powiedziałam, ze nie wiem po co się czepia, skoro i tak wolał oglądać film niż spędzać czas ze mną i nawet się odezwać nie można było, to usłyszałam - no bo widziałaś że film oglądam a ciągle mi przeszkadzałaś......:baffled::dry:
Inna no to się mąż nie popisał:no:

...super by było jakby każdą nockę tak przespała :tak::-:)-:)-(
to super że nocka spokojna, życzę wiecej takich:tak::tak:

Mój w domu czy przy dzieciach pomoże, ale zanim się nagadam, naproszę:dry: No i nie mówiąc o tym że od czasu do czasu trzeba przed użyciem wstrząsnąc:baffled:
dobre:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Prosze was nie móie mi że idziecie z mężami na spacerek bo ja mam łzy w oczach....:-( ...

Małgosiunia tulę mocno:tak:,ale zobaczysz szybko ci ten czas minie i bedziesz miala M z powrotem;-)

Lachony!!!!!!!!!! Nie spać zwiedzać listy pisać:-D
No własnie też w szoku jestem bo długo mnie nie było a tu tylko 2 strony do nadrobienia:szok:. Chyba wszystkie z ładnej pogody korzystają i powybywały na spacer;-)

My już wróciliśmy Kuba prawie 2 godz. chodził po dworze:tak:. Przyszedł zjadł obiad i usypia sobie a ja kawkę piję:tak:

reklama
A ja nakarmię Wojtasa i idziemy na spacerek:-) Bo trza trochę mózg przewietrzyć bo chyba odbija z lekka....
Iwonka super że się naspacerowaliście:-() No dziewczyny dziś wyjątkowo zamulają hihihi. Mnie pewnie tez by tu nie było gdyby M był w domku:-(
Sewa aaa no to super:-) Jednak za granicę się wybierasz... co za czasy.... Żeby w kraju nie możnabyło godnie żyć :-( Polityka cholerna

Do góry