reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć Kobitki:tak:

Amanda już wykąpana i mężuś ja ubiera :-) mam nadzieję że po cysiu szybko zaśnie ....to do Was jeszcze zajrzę :tak::-D

reklama
caara super wygladasz,,,świetniee

a ja ide do fryza w pon umowic sie na nowe hery,,hehee,,obadamy na kiedy mnie umowi,,,,,

ja juz zmykam,,,padnieta jestem jakaas,i ide juz malego kapac,kolacja zjedzona,,a jeszcze cwiczenia troszke sprawdze
do juterka
paaaaaaaa

Cara bardzo twarzowo Ci w tej fryzurce, i kolor bardziej naturalny niz na wczesniejszych zdjeciach :)

To ja mowie dobranoc chociaz jeszcze sie nie klade. Poczytam ksiazke.

Cara bardzo twarzowo Ci w tej fryzurce, i kolor bardziej naturalny niz na wczesniejszych zdjeciach :)

To ja mowie dobranoc chociaz jeszcze sie nie klade. Poczytam ksiazke.

Kolor mocno sprany, bo od grudnia nie farbowany...
Wlosy sa stanowczo za krotkie i mam zamiar je zapuszczac :-)... Do lata bedzie poprzednia dlugosc bo szybko mi rosna :-)

dobranoc :-(

Dobrej nocki wam życzę!
misie11.gif

Dobry wieczór ciemną nocą:-)Aluska spisz??:dry::dry::-D:-D własnie wypełzłam z wanny i zasiadłam przed laptopem. Oczy nadal swedza i łzawią:angry::angry: musze juto swietlika nabyc albo ostatecznie okulista. to mnie tesciówka urzadziła:wściekła/y:
Dzisiaj mieliśmu cuuuudny dzien. Pogoda majowa wrecz. Zjedliśmy obiad na tarasie przed domem.Dziadkowie nacieszyli się wnukiem, a Szymcio przezył szok tlenowy. - cąły boży dzien na swiezym powietrzu .w zasadzie w domu był przez godzinę na karmienie, przewiniecie i zdjęcie jednej warstwy ciuszków:-D:-D. buźka mu się zarumieniła:-):-). a teraz nam spi jak suseł:szok: oby pociągnąl do rana...
Ja też troche naładowałam akumulatory. wybujałam się na hustawce, wystawiłam nosek na słoneczko, posłuchałam skowronków:tak::tak:ech, az się nie chciało wracać do tej smierdzacej Łodzi:dry::dry:Teraz mnie tylko jakoś tak chandra złapała, przesilenie penie wiosenne:baffled::baffled:i godzinę snu mi zabrali:angry:;-);-)

Sewuś dziekuje za info. dzisiaj z rana wpadła sasiadką z piatego i narobiła rabanu, jakas petycje machnełysmy a jutro taranem na administracje ruszamy:tak::angry:. Masz racje w tym kraju absurd goni absurd bo okazało się jeszcze, że jakiś wałek z ogrzewaniem spóldzielnia wyczynia:angry::angry: ręce opadają:dry:
dobra nie przytruwam po nocy, ide mleka się napic i spacku .buziaki Lachony i odbiór do jutra:-):-)

He he nocny lachon jestem :-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Miałam wcześniej zamiar zajrzeć ale oglądałam z mężusiem film "Hanibal- po drugiej stronie maski"
Bez marudzenia dzisiaj też sie nie obeszło... ale teraz niunia grzecznie śpi w swoim łóżeczku oby do rana :tak::-D
Aluśka Ty to chyba wczoraj za dużo kawy
...dzisiaj też za dużo kawy:laugh2:...ale Inki :-p:laugh2:
:-D:-D:-D:-D DObre hahaha
A ja wczoraj wygrałam aukcję:-) Zakupiłam sobie buty, tylko jestem ciekawa czy będą dobre....Ale co tam przekonam się jak przyjdą:-)
BARDZO! ELEGANCKIE CZÓŁENKA NA WIOSNĘ. (334122638) - Aukcje internetowe Allegro
Małagosiunia bardzo ładne te czółenka ;-):tak: Oby Ci pasowały:tak::tak::tak:
Mój mąż też typ z tego wymierającego gatunku ;-):tak::-D pierze, prasuje, gotuje wszystko przy dziecku zrobi :tak: trafił mi się super okaz :tak:
Sewa gratuluję super okazu:laugh2::-D:-D:-D ja mojego przemieniam w "wyginiony gatunek" ale już jestem na dobrej drodze:tak:...prasuję, Amandę przebiera i przewija no i jeszcze kąpie ( zawsze robimy to razem) a dzisiaj nawet ugotował rosół :tak::-)
...najważniejsze żeby nie zniechęcać
No i psiapsiółka na ploty nie przyjedzie:-(A tak się cieszyłam,że Lolo się z kolegą pobawi:-(
...szkoda że spotkanko sie nie udało:-:)-:)-(

Mam nowy suwaczek:-) Będzie mi odliczał czas do powrotu męża:-)
Bardzo ładny suwaczek ...oby szybko Ci zleciał ten czas:tak:

Lachony!!!!!!!!!! Nie spać zwiedzać listy pisać:-D
nie śpię :laugh2: pisze:laugh2::laugh2::-p

Małagosiuniu śliczny suwaczek.
Karolek zasnął.Ja napisałam pismo w sprawie wymiany pieca.A nóz wymenią;-)
Mnie się tyż oko przymyka....
Bodzia życzę aby pisemko pozytywnie Ci rozpatrzyli:tak:;-)
estem lekko przycieta :p
Ruch to rozwój www.cwiczZmaluszkiem.pl

oddaj glos na mojego skarba
Cara ....ja też zagłosowałam na Twojego brzdąca :tak::-Dbyło ciężko z przepisaniem kodu ale za trzecim razem się jednak udało :laugh2::laugh2:

Fajne foteczki dałaś:tak: ładnie wyglądasz :laugh2::-);-)

no chcialam oddac,,ale pisze mi non stop nieprawidlowy kod,,chyba literek nie znam,,jakas tempa jestemmmmmmm:-p
nie tylko Tobie się nie udawało:dry:

reklama
Do góry