reklama
Święte słowa...Wielkieś nam pustki uczyniła na forum BB-owym
nasza droga Martuniu tym zniknieniem swoim.
Pełno nas, ale jakoby nikogo nie było,
Z III BB Lachonem tak wiele ubyło....
Meg dzięki za porade czekamy na fotki.
Aluśka ty po nocy zegarki przestawiałaś???
Ja nie moge nosic spodni rozmiar mniejszych bo mi z pupy lecą

a w moim rozmiarze oponke mi tworzą...Chyba wole oponke bo ineczej się boje,że będe je z ulicy zbierać.No i pasaki nic a nic nie dają

Madzka maskare wyrzuć

Spania nie macie kobitki???
Małagosiunia21
Witam
Witajcie!!!!!!!
Mialo być skoro świt a zrobiła sie 9 hihihi
Aluśka Ty to chyba wczoraj za dużo kawy wypiłaś hihi:-) Żeby do 3 nad ranem???? hihi
Madźka miłego wypoczynku:-)
Sikoreczka z tymi chorubskami....oby szybko sie zatrzyki skończyły....
Bodzia a Ty to z kolei chyba spać nie możesz co h ihihi??
Ja nie mam głosu ale gardło juz nie boli choć coś:-) Wojtek jeszcze sobie śi Michał właśni eposzedł się położyć do mnie do wyrka:-) Wiecei co, jaki szok przeżyłam wczoraj wieczorem.... Śpię sobie smacznie,a tu o 24 ktoś mi się do łóża ładuje
Otwieram oczy a to Michał
Wylazł z kojca i przyszedł na dół sam po ciemku, a schody mam bardzo stromeee. Pierwszy raz się to zdażyło. Teraz peeniw będzie tak codzień 

Miłego dnia kochane, z tym czasem to jakaś porażka...
Mialo być skoro świt a zrobiła sie 9 hihihi
Aluśka Ty to chyba wczoraj za dużo kawy wypiłaś hihi:-) Żeby do 3 nad ranem???? hihi
Madźka miłego wypoczynku:-)
Sikoreczka z tymi chorubskami....oby szybko sie zatrzyki skończyły....
Bodzia a Ty to z kolei chyba spać nie możesz co h ihihi??
Ja nie mam głosu ale gardło juz nie boli choć coś:-) Wojtek jeszcze sobie śi Michał właśni eposzedł się położyć do mnie do wyrka:-) Wiecei co, jaki szok przeżyłam wczoraj wieczorem.... Śpię sobie smacznie,a tu o 24 ktoś mi się do łóża ładuje

Miłego dnia kochane, z tym czasem to jakaś porażka...
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Dzień Dobry . Hej Bodzinko i Małosiuniu:-).Jak dobrze wstać skoro świt 

Już czy dopiero??Dzień doberek;-)
........żartowałam idę już spać![]()
A może lepiej od razy walczykiem ją.....Madźka oby podrażnienie szybko ustąpiłoach te teściowe wszystko na złość robią
...zapodaj jej parasol
....
Życzę również udanego wypadu na wieś;-)
![]()
Kasia Ty chyba lustro powinnaś zmienić bo opis Twojej sylwetki znacząco odstaje od obrazu rzeczywistegoWyglądasz bardzo dziewczęco i na dodatek kompletnie nie widać, że masz za sobą poród
![]()
No i widze ze polowe nazmyslalas ;-)
To ja "lepsze" zdjęcie znajdę, na którym widać co nieco więcej;-). wbrew pozorom wiem co mówię.Megusek dzięi za poradę:-) Kasia no fakt połowę a nawet więcej nazmyśłałaś
:-)
Przyjęłam do wiadomości.
Kasiu...kilka ciuszkow (nie pasujacych do siebie) O takie kroje mi mniej wiecej chodzi...
Wiecie chyba pojde spac...

W8 4 fotosMoze sama zrobie Wam zdjecie mojej oponki jutro w dwoch wersjach - w spodniach biodrowkach i prostej koszulce oraz w spodniach o normalnej linii talii i koszulce z marszczeniami....nie chwalac sie wygladam o wiele lepiej w drugiej wersji :-)
Dobrej nocki![]()
Małagosiunia21
Witam
Hejka Kasiu:-) Skoro świt o 9 hahaha jakoś dziwnie z tą zmianą czasu... Wojtek jeszcze leży:-)
Bodzia no to będziesz miała gości dobrze Ci:-) Ja sama znów:-( A Karolek nie śpi bo mamuśka przy kompie za głośno klika hahaha i obudziła synka
hahaa
Michał ogląda Boogie Bibis :-)
Bodzia no to będziesz miała gości dobrze Ci:-) Ja sama znów:-( A Karolek nie śpi bo mamuśka przy kompie za głośno klika hahaha i obudziła synka

Michał ogląda Boogie Bibis :-)
Małagosiunia21
Witam
A ja zrobiłam sobie śniadanko, chlebek pumpernikiel i ser wędzony mniam hihihi:-)
reklama
Małagosiunia21
Witam
Chyba mamusia nie śpi bo synek od rana bluzka do góry i oba cyce obślimtuje;-);-);-)

A ja wczoraj wygrałam aukcję:-) Zakupiłam sobie buty, tylko jestem ciekawa czy będą dobre....Ale co tam przekonam się jak przyjdą:-)
BARDZO! ELEGANCKIE CZÓŁENKA NA WIOSNĘ. (334122638) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: