reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madźka oby podrażnienie szybko ustąpiło :tak: ach te teściowe wszystko na złość robią:dry:...zapodaj jej parasol:crazy:....
Życzę również udanego wypadu na wieś :tak:;-)

dziękuje Ci :tak: moja Dobra Duszyczko:tak:

reklama
Wielkieś nam pustki uczyniła na forum BB-owym

nasza droga Martuniu tym zniknieniem swoim.
Pełno nas, ale jakoby nikogo nie było,

Z III BB Lachonem tak wiele ubyło....
Święte słowa...
Meg dzięki za porade czekamy na fotki.
Aluśka ty po nocy zegarki przestawiałaś???
Ja nie moge nosic spodni rozmiar mniejszych bo mi z pupy lecą:dry:
a w moim rozmiarze oponke mi tworzą...Chyba wole oponke bo ineczej się boje,że będe je z ulicy zbierać.No i pasaki nic a nic nie dają:-p:-pNo cóz mus sobie nową spódnice kupic....Dziecko mnie obudziło a teraz się bawi.Ja wstałam tylko rzucic okiem na czas a le musze cóś do Was skrobnąć Lachoniki koffane.
Madzka maskare wyrzuć:tak:A Ty tez zegarki przestawiałąs w nocy???
Spania nie macie kobitki???

Witajcie!!!!!!!
Mialo być skoro świt a zrobiła sie 9 hihihi
Aluśka Ty to chyba wczoraj za dużo kawy wypiłaś hihi:-) Żeby do 3 nad ranem???? hihi
Madźka miłego wypoczynku:-)
Sikoreczka z tymi chorubskami....oby szybko sie zatrzyki skończyły....
Bodzia a Ty to z kolei chyba spać nie możesz co h ihihi??
Ja nie mam głosu ale gardło juz nie boli choć coś:-) Wojtek jeszcze sobie śi Michał właśni eposzedł się położyć do mnie do wyrka:-) Wiecei co, jaki szok przeżyłam wczoraj wieczorem.... Śpię sobie smacznie,a tu o 24 ktoś mi się do łóża ładuje:szok: Otwieram oczy a to Michał:szok::szok: Wylazł z kojca i przyszedł na dół sam po ciemku, a schody mam bardzo stromeee. Pierwszy raz się to zdażyło. Teraz peeniw będzie tak codzień :eek::eek:
Miłego dnia kochane, z tym czasem to jakaś porażka...

Dzień Dobry . Hej Bodzinko i Małosiuniu:-).Jak dobrze wstać skoro świt :)

Dzień doberek :-D;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
........żartowałam idę już spać:laugh2::-p
Już czy dopiero??
Madźka oby podrażnienie szybko ustąpiło :tak: ach te teściowe wszystko na złość robią:dry:...zapodaj jej parasol:crazy:....
Życzę również udanego wypadu na wieś :tak:;-)

:tak:
A może lepiej od razy walczykiem ją.....
:zawstydzona/y:

Kasia Ty chyba lustro powinnaś zmienić bo opis Twojej sylwetki znacząco odstaje od obrazu rzeczywistego:tak::-D:-D Wyglądasz bardzo dziewczęco i na dodatek kompletnie nie widać, że masz za sobą poród:no:
:sorry2::-D
No i widze ze polowe nazmyslalas ;-)

Megusek dzięi za poradę:-) Kasia no fakt połowę a nawet więcej nazmyśłałaś:D:D:D
:-)
To ja "lepsze" zdjęcie znajdę, na którym widać co nieco więcej;-). wbrew pozorom wiem co mówię.

.
Kasiu...kilka ciuszkow (nie pasujacych do siebie) O takie kroje mi mniej wiecej chodzi...
Wiecie chyba pojde spac...
Przyjęłam do wiadomości:tak::tak::tak:

Moze sama zrobie Wam zdjecie mojej oponki jutro w dwoch wersjach - w spodniach biodrowkach i prostej koszulce oraz w spodniach o normalnej linii talii i koszulce z marszczeniami....nie chwalac sie wygladam o wiele lepiej w drugiej wersji :-)

Dobrej nocki :)
W8 4 fotos

Oszlaje na kompie 9 na pozostałych czasomierzach 8...Ma koleznka przyjechać...Ciekwe czy sie wyrobie..Oddajcie mi godzine!!!
Małagosiuniu ja to bym jeszcze pospała ale...Kawaler nie za bardzo;-)

Hejka Kasiu:-) Skoro świt o 9 hahaha jakoś dziwnie z tą zmianą czasu... Wojtek jeszcze leży:-)
Bodzia no to będziesz miała gości dobrze Ci:-) Ja sama znów:-( A Karolek nie śpi bo mamuśka przy kompie za głośno klika hahaha i obudziła synka:-D hahaa
Michał ogląda Boogie Bibis :-)

reklama
Do góry