Cześć
obecnie jestem 6t3d, do ginekologa udałam się w 5t6d i wtedy dowiedziałam się, że to bliźniaki
już wtedy usłyszałam bicie serduszek. Niestety mój ginekolog nie może prowadzić ciąży i muszę się udać do poradni patologii ciąży w Szczecinie w Zdrojach. Ktoś tak jak ja będzie mieć prowadzoną tam ciążę?
reklama
cieplak
Początkująca w BB
Mileneko, nie pomogę, ja do Szczecina mam 600 km
W tym szpitalu chyba nas wykończą
najpierw wstrząs na leki, teraz się okazało, ze lekkie nadciśnienie.. chciałabym jak najdłużej siedzieć w tym trójpaku, ale powoli się lękam, że to ostatnie podrygi.
Kasieńko u Was stabilnie?
W tym szpitalu chyba nas wykończą
Kasieńka Venlo
Zaciekawiona BB
Ja niestety tez nie pomogę bo mieszkam za granica ale słyszałam wcześniej ze to jeden lepszych szpitali w Polsce dla bliźniaków wiec powinno być okCześćobecnie jestem 6t3d, do ginekologa udałam się w 5t6d i wtedy dowiedziałam się, że to bliźniaki
już wtedy usłyszałam bicie serduszek. Niestety mój ginekolog nie może prowadzić ciąży i muszę się udać do poradni patologii ciąży w Szczecinie w Zdrojach. Ktoś tak jak ja będzie mieć prowadzoną tam ciążę?
Kasieńka Venlo
Zaciekawiona BB
U nas narazie stabilnieMileneko, nie pomogę, ja do Szczecina mam 600 km
W tym szpitalu chyba nas wykończąnajpierw wstrząs na leki, teraz się okazało, ze lekkie nadciśnienie.. chciałabym jak najdłużej siedzieć w tym trójpaku, ale powoli się lękam, że to ostatnie podrygi.
Uspokoiłam się po Twoim komentarzuJa niestety tez nie pomogę bo mieszkam za granica ale słyszałam wcześniej ze to jeden lepszych szpitali w Polsce dla bliźniaków wiec powinno być ok![]()
Kasieńka Venlo
Zaciekawiona BB
BiedulkaU nas średnio na jeża, różnica wagi w kilka dni skoczyła z 500 na 800 gram. Dziewuchy waza teraz 2300 i 1500. Jeśli nic się nie zmieni do czwartku, będzie decyzja o rozwiązaniu ciąży …
Witam,mam podobna sytuację...czy udało Ci się uzyskać jakieś informacje?Witam dziewczyny czy ktoś w 7 tygodniu miała jeden pęcherzyk pusty a drugi z zarodkiem ? Czy ten pusty pęcherzyk zniknął? Czy może po tygodniu pojawił się w nim zarodek? Proszę o informację czy ktoś był w podobnej sytuacji??
cieplak
Początkująca w BB
Cześć, meldujemy się po przenosinach do nowego szpitala
tutaj atmosfera spokoju, każdy wie co robi, a bliźniaki z problemami to chleb powszedni. Jestem trochę spokojniejsza. Po badaniach nie ma biedy (choć nie jest idealnie). Tutaj różnica wagi wyszła 23%, mela ma 2100, a Olka 1600. U Oli lekko zaczyna się centralizacja krążenia, ale pęcherze i ilość wód płodowych w idealnej normie. Dwa razy dziennie robią przepływy i czekamy co się wydarzy. Jeśli się coś pogorszy, będzie decyzja o zakończeniu ciąży, jeśli będzie stabilnie czekamy. Pocieszające jest również to, ze tu nikt się wielce nie martwi, ze są małe i nie dadzą rady. Miewali i 500 gramowe i kończyło się dobrze. Leżymy czekamy, będzie dobrze
reklama
cieplak
Początkująca w BB
Przyjaciółka miała tak dwukrotnie i za oboma razami rozwinęła się z tej sytuacji zdrowa ciąża pojedyncza.Witam,mam podobna sytuację...czy udało Ci się uzyskać jakieś informacje?
Podziel się: